Skocz do zawartości

Lepszy wykrywacz czy militaria?

Gość zygzbig

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Uzbierałem trochę kasy i nie wiem czy lepiej kupić sobie parę fajnych fantów czy wykrywacz. Doradźcie mi. Czy mając wykrywacz i znając ciekawe miejsca dużo można znaleźć? Jakie były wasze najlepsze znaleziska? Co wy byście zrobili? Czekam na wieeele odpowiedzi.

pozdrawiam
Napisano
to masz dylemat z gatunku lubiacego spozywac ryby wedkarza: kupic sobie natychmiast kilka ryb i zjesc a pozniej spogladac w otchlan wody czy moze nabyc wedke i dzialac przy czym owo dzialanie moze miec dwojaki wymiar: zlowisz wiele ryb i ciagle lub bedziesz siedzial, podrzucal rybkom przynete i wykazywal sie wielka cierpliwoscia.
A satysfakcje uzyskiwal z samego obocowania z tym hobby.

pozdrawiam
Napisano
Ja polecam wykrywacz, fant znaleziony wlasnorecznie cieszy duzo bardziej niz kupiony (przynajmniej mnie).
Pozdrawiam Tkir
Napisano
Każda rzecz znaleziona przez Ciebie będzie ciekawa. Wybór należy do Ciebie.
Napisano
To zalezy co cię interesuje. Nie licz na to że w wykopu uzyskasz fanty w stanie kolekcjonerskim. To co się wykopuje to w 90 % są śmiecie.

Pozdrawiam
Krzysiek
Napisano
wykrywacz to wykrywacz jesteś niezależny i możesz używać do woli a fanty jak fanty nudzą się i często sie je sprzedaje albo wymienia a bez wykrywacza ciężko jakoś jak ...
Napisano
Jesteś kolekcjonerem czy chcesz po prostu sobie poszukać?
Jak jesteś kolekcjonerem, to bez dwóch zdań kupuj fanty. Jeśli chesz sobie pokopać, to kupuj wykrywacz.

To co wykopiesz to w większości będą rzeczy bez wartości kolekcjonerskiej, to co pisałem powyżej.

POzdrawiam
Krzysiek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie