Piotrek S Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 taki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek S Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 i jeszcze taka blacha.Też ich tam dużo leży:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek S Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 czy te pociski to do takiej łuski?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Flak 20mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Od tej łuski pociski masz na górze (te 3 sztuki).pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 goście mają problem z czytaniem tego tekstu na czerwono na pierwszej stronie ! same daltony :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek S Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 Tak też myślałem że to od tego ale chciałem sie upewnić;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek S Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 Wytnijmy tekst tego pana 2 posty wyżej bo sam chyba nie umie czytać,albo chce powtórzyć sytuacje z przed roku.(On tam wie o co chodzi):-???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 czytać to ty nie potrafisz ! -tyle sie tu pisze żeby tego żelastwa nie pokazywać -co myślisz że ty tylko go znajdujesz ? myślę że będziesz pierwszym kandydatem do wjazdu i właśnie miedzy innymi tacy jak ty robią nam oponie w necie i mediach – a później płaczą że oni nie chcieli –admin gdzie jesteś ? życzę powodzenia -.dobrego wzroku i chwytu w rekach i spokoju twoim sąsiadom -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 huk 100 ma rację :-)...nie prezentować ŻADNYCH znalezisk...wszystkie są trefne...monetki-klamerki też...przekonali się juz o tym ci co na allegro chcieli sprzedać....lub gdzies o wycene zapytaliTylko co dalej.....może wolny czas na skwerku przy jakiejś alpadze...????To wszystko staje sie chore......zdecydowana wiekszość juz nic nie znajduje, o nic nie pyta, każdy sie boi......paranoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Mirkoni ,byle do niedzieli ,a jest szansa że coś się zmieni.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 nie wierz że sie zmieni.....co najwyżej ktoś przy korycie.Komuna dalej funkcjonuje w tym kraju..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Nie desperuj ,więcej optymizmu . Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Mirkoni prawo jakie mamy każdy wie -mnie chodzi o młodzież –napatrzą się na ten złom a później czytamy tam na głównym do tego to wjechali –tamten to ma urwaną rękę ten już nie żyje itd. Co z tego że Piotrek S pisze że niebezpieczne i on już to wyrzucił z domu –ale najpierw to wiózł w łapach do domu żeby zrobić fokę ! autobusem –rowerem czy s. osobowym ? Co chciał się pochwalić przed nami .?? A później młodzież biega jacy to są z nich znawcy i saperzy –a pismaki piszą później że ci z co wyrywką biegają i na odkrywcy pokazują niewypały i nie wybuchy to na pewno mat .wybuchowymi handlują itd.itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek S Napisano 19 Październik 2007 Autor Share Napisano 19 Październik 2007 Witam!Pan huk 100 ma świętą rację. Jestem mamą Piotrka S, dopiero teraz dopadłam" jego przechwałki na forum. O czymś" niebezpiecznym co miało być rzekomo w domu nic nie wiem, a raczej kontrolujemy z mężem jego zbiory (które raczej kupuje na targu staroci niż znajduje gdziekolwiek). Zgadzam się z panem, że smarkacze!!!!" chwalą się różnymi rzeczami, wykopują niewypały i niewybuchy, a potem jest za późno na cokolwiek. Będę podwójnie czujna, chociaż myślałam, że i tak jestem. Syn teraz siedzi obok mnie i wścieka się, że mu popsułam opinię na forum. Mam nadzieję, że tak nie będzie, bo ma ogromną wiedzę TEORETYCZNĄ na temat II wojny światowej, uzbrojenia, lotnictwa, itp. Pozdrawiam czujnych forumowiczów Agata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Piotrek, nie wściekaj sie. to co zrobiła twoja mama jest super. lapiej przełknąć trochę wstydu przed forumowiczami, zapobiegając w ten sposób tragedii. pozdrawiam Ciebie i Panią Agatę.dago2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 proszę zobaczyć drugą fotkę duże prawdopodobieństwo ze państow mają taką podłogę w domu .co do zainteresowań Piotra historią to popieram sam mam dzieci -również sie interesują poszukiwaniami -ale jak to dzieci -trzeba mieć rękę na pulsie -myślę ze Piotrek przemyśli temat -lepiej przełknąć trochę wirtualnego wstydu jak pisze dago2 niż później mieć żal i wylewać łzy że nikt mnie nie ostrzegł -pozdrawiam Piotrek-ja też mam dzieci i bardzo się ich kocham i boję się o nich -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek S Napisano 19 Październik 2007 Autor Share Napisano 19 Październik 2007 No dobrze wygłupiłem się.To się więcej nie powtórzy.Nie chce prowadzić wojny z innymi forumowiczami, bo wiem, że pępkiem świata nie jestem,a poza tym, sądząc po ilości postów jesteście bardziej doświadczeni ode mnie.A tak nawisem mówiąc, to ja mam samo bezpieczne (puste) żelastwo".HUK 100 przepraszam za mój nie stosowny komentarz i dzięki za ten kubeł wody na łeb":-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 A może pani Agato założy sobie pani konto na forum odkrywcy :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Piotrek pomoże -może i panią wciągniemy -tu nie tylko o rzeczach niebezpiecznych rozmawiamy - ale również i o tych bezpiecznych :):):):):)- pozdro huk 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek S Napisano 19 Październik 2007 Autor Share Napisano 19 Październik 2007 Dziękuję za zaproszenie. Chciałabym, aby na forum rozmawiano tylko o bezpiecznych rzeczach i ostrzegano przed niebezpiecznymi. Temat uzbrojenia II wojny światowej jest na pewno bardzo ciekawy, a i inne tematy są interesujące. Ja jednak pozostanę obserwatorem". Na szczęście mam dobry kontakt z synem i pozwoli mi chyba od czasu do czasu zajrzeć co na forum słychać". Piotrek ma trochę złomu" z pustyni, jednak NIGDY nie był tam sam-po prostu jest za daleko. Podłoga, o której pan pisze faktycznie znajduje się w naszym domu, a sfotografowane znaleziska są bezpieczne i sprawdzone przez zaprzyjaźnionego sapera. Piotrek chciał w temacie pustynne fanty" dowiedzieć się dokładnie o pochodzeniu kupionych i zdobytych militariach". Pozdrawiam serdecznie Agata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 A żaba lata. Masz piotrek bujną wyobraźnie.Co z postów -2007-10-18 16:29:00- jest puste?Urwignaty jak wół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 karpik ja też to widziałem ale fotki nie robione w domu .myślę że już temat załatwiony –nie mac co przeciągać wątku niech idzie w dół –ale żółty medal to bym mu dał dla lepszej pamięci :):):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Spokojnie Panowie - admin wie co robi. Jeszcze tylko kilka zalogowań tych Panów a już wkrótce zawita do nich sam Ziobro :] i pod ziobro! P.S. Wybory za pasem - głosujcie mądrze :]...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyluke Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 Naiwniaczki,myślicie że tam na Wiejskiej koledzy liberałowie ogłoszą amnestię dla amatorów ładunków wybuchowych? Po pierwsze to politków g. obchodzi od tego jest Policja , tu wszystkim sie marzy róbta co chceta,żałosne i naiwne..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.