Skocz do zawartości

Pustynne fanty

Piotrek S

Rekomendowane odpowiedzi

czytać to ty nie potrafisz ! -tyle sie tu pisze żeby tego żelastwa nie pokazywać -co myślisz że ty tylko go znajdujesz ? myślę że będziesz pierwszym kandydatem do wjazdu i właśnie miedzy innymi tacy jak ty robią nam oponie w necie i mediach – a później płaczą że oni nie chcieli –admin gdzie jesteś ? życzę powodzenia -.dobrego wzroku i chwytu w rekach i spokoju twoim sąsiadom -pozdro

huk 100 ma rację :-)...nie prezentować ŻADNYCH znalezisk...wszystkie są trefne...monetki-klamerki też...przekonali się juz o tym ci co na allegro chcieli sprzedać....lub gdzies o wycene zapytali
Tylko co dalej.....może wolny czas na skwerku przy jakiejś alpadze...????
To wszystko staje sie chore......zdecydowana wiekszość juz nic nie znajduje, o nic nie pyta, każdy sie boi......paranoja

Mirkoni prawo jakie mamy każdy wie -mnie chodzi o młodzież –napatrzą się na ten złom a później czytamy tam na głównym do tego to wjechali –tamten to ma urwaną rękę ten już nie żyje itd. Co z tego że Piotrek S pisze że niebezpieczne i on już to wyrzucił z domu –ale najpierw to wiózł w łapach do domu żeby zrobić fokę ! autobusem –rowerem czy s. osobowym ? Co chciał się pochwalić przed nami .?? A później młodzież biega jacy to są z nich znawcy i saperzy –a pismaki piszą później że ci z co wyrywką biegają i na odkrywcy pokazują niewypały i nie wybuchy to na pewno mat .wybuchowymi handlują itd.itd

Witam!
Pan huk 100 ma świętą rację. Jestem mamą Piotrka S, dopiero teraz dopadłam" jego przechwałki na forum. O czymś" niebezpiecznym co miało być rzekomo w domu nic nie wiem, a raczej kontrolujemy z mężem jego zbiory (które raczej kupuje na targu staroci niż znajduje gdziekolwiek). Zgadzam się z panem, że smarkacze!!!!" chwalą się różnymi rzeczami, wykopują niewypały i niewybuchy, a potem jest za późno na cokolwiek. Będę podwójnie czujna, chociaż myślałam, że i tak jestem. Syn teraz siedzi obok mnie i wścieka się, że mu popsułam opinię na forum. Mam nadzieję, że tak nie będzie, bo ma ogromną wiedzę TEORETYCZNĄ na temat II wojny światowej, uzbrojenia, lotnictwa, itp. Pozdrawiam czujnych forumowiczów Agata.

proszę zobaczyć drugą fotkę duże prawdopodobieństwo ze państow mają taką podłogę w domu .co do zainteresowań Piotra historią to popieram sam mam dzieci -również sie interesują poszukiwaniami -ale jak to dzieci -trzeba mieć rękę na pulsie -myślę ze Piotrek przemyśli temat -lepiej przełknąć trochę wirtualnego wstydu jak pisze dago2 niż później mieć żal i wylewać łzy że nikt mnie nie ostrzegł -pozdrawiam Piotrek-ja też mam dzieci i bardzo się ich kocham i boję się o nich -pozdro

No dobrze wygłupiłem się.To się więcej nie powtórzy.Nie chce prowadzić wojny z innymi forumowiczami, bo wiem, że pępkiem świata nie jestem,a poza tym, sądząc po ilości postów jesteście bardziej doświadczeni ode mnie.A tak nawisem mówiąc, to ja mam samo bezpieczne (puste) żelastwo".
HUK 100 przepraszam za mój nie stosowny komentarz i dzięki za ten kubeł wody na łeb":-)

Dziękuję za zaproszenie. Chciałabym, aby na forum rozmawiano tylko o bezpiecznych rzeczach i ostrzegano przed niebezpiecznymi. Temat uzbrojenia II wojny światowej jest na pewno bardzo ciekawy, a i inne tematy są interesujące. Ja jednak pozostanę obserwatorem". Na szczęście mam dobry kontakt z synem i pozwoli mi chyba od czasu do czasu zajrzeć co na forum słychać".
Piotrek ma trochę złomu" z pustyni, jednak NIGDY nie był tam sam-po prostu jest za daleko. Podłoga, o której pan pisze faktycznie znajduje się w naszym domu, a sfotografowane znaleziska są bezpieczne i sprawdzone przez zaprzyjaźnionego sapera. Piotrek chciał w temacie pustynne fanty" dowiedzieć się dokładnie o pochodzeniu kupionych i zdobytych militariach".
Pozdrawiam serdecznie Agata.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie