dunaj65 Napisano 13 Październik 2007 Autor Napisano 13 Październik 2007 Witam odkrywcówOstatnio na wyprawie w pomorskie lasy natrafiłem na te egzemplarze było tego dużo… Wyglądają na Bąby lotnicze ale proszę odkrywców o ocenę. Wszystko widać na zdjęciach.Pozdrawiam dunaj65
8total4 Napisano 15 Październik 2007 Napisano 15 Październik 2007 pewnie jakieś złomowisko albo magazyny tam były w czasach po/w trakcie wojny..a puszki z sygnaturkami?pozdrawiam!
dunaj65 Napisano 15 Październik 2007 Autor Napisano 15 Październik 2007 są mocno zniszczone ale fotkę mam
krystian-szabla Napisano 15 Październik 2007 Napisano 15 Październik 2007 to powojenne graty . w ten talerz wchpodzila taka glowica o ksztalcie walca ktora skladala sie z 3 czesci rozczepianych i przypominajacych lotki .
dunaj65 Napisano 13 Październik 2007 Autor Napisano 13 Październik 2007 Witam odkrywcówOstatnio na wyprawie w pomorskie lasy natrafiłem na te egzemplarze było tego dużo… Wyglądają na Bąby lotnicze ale proszę odkrywców o ocenę. Wszystko widać na zdjęciach.Pozdrawiam dunaj65
Loslau Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Chyba" a nie Czyba" panie ColdDemons ...jak już mamy być upierdliwi.Pozdrawiam.
Adr Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Jak dla mnie sa to lotki/sterowniki od bomb. Moge sie mylisc. Pzdr
krystian-szabla Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 pozostalosci radzieckich pociskow rakietowych na kabel chyba byly czy cos takiego, raczej juz nie grozne ale lepiej nie ruszaj tego zlomu
Pytanie
dunaj65
Witam odkrywców
Ostatnio na wyprawie w pomorskie lasy natrafiłem na te egzemplarze było tego dużo… Wyglądają na Bąby lotnicze ale proszę odkrywców o ocenę. Wszystko widać na zdjęciach.
Pozdrawiam dunaj65
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.