Skocz do zawartości

Goleniów

vood-77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam forumowiczów i może wkońcu jakieś połaczenie siłi wędrówki w naszych okolicach?? Fajnie by bylo założyć grupkę pasjonatów którzy lubią szukać oglądać fotki robić itd itd:) odezwicie się co o tym sadzicie.Pozdrówka
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano
Tak się zastanawiam jak tu rozruszać towarzystwo :D moę jak ktoś ma ciekawe zdjęcia starych poniemieckich znalezisk lub budynków czy tez przedmiotów zwiazanych z Goleniowem to zapraszam do umieszczenia tu co kolwiek.Ja ze swojej strony postaram sie tez cos umieścić dla zachęty.
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano
witam w nowym roku 2008 wszystkich forumowiczów. Mam nadzieje ze ten rok bedzie rownie owocny w wykopki i zdjecia jak poprzednie lata. AAA kurcze GOLENIOWSKA FREGATE rozebrali juz a ja spoznilem sie zrobic fotke a przeciez to dla pokolen dobre byloby zdjecie-ma ktos zrobiona fotke?:D
  • 1 month later...
Napisano
to moze ktos wie gdzie jest jakies ciekawe miejsce do poszukiwan, ja narazie znajdowalem monety i takie tam pierdoly, butelki z naszego ;] browaru ;] ;] i pare łusek, ale znalezione w okolicach stepnicy...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 9 months later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Nie radzę niczego szukać w Mostach. (Niedaleko Goleniowa).
Byłem tam na praktyce podchorążackiej w roku 1967. Nie powiem co tam jest bo wszyscy z Goleniowa wiedzą.
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam, ja spaceruje po mostach i okolicy od dawna. Kolo jednostki tez bywam i wiem ze mozna tam znalesc co nieco. jak ktos chetny na wypadzik na swietą czy inne miejscowki to moj nr gg 8991226

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie