R51 Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 alpakówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 nie do końca wyczyszczona, nie widzę żadnych kodów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaco71 Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Witam. Stan taki sobie ale jak dla mnie bomba bo moja jedyna ss.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 śliczne klamerki,ładny zbiór,przeczytałem posty kolegi leon wallonien może ty pokażesz co zbierasz,bo mam wrażenie że nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 sorki nigdy tu nie byłem wiec nie chcę sie wymądrzać - Adr możesz dać fotki tej alu za 900 zeta ? rewers i awers -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Klamerka poniżej 5 zdjęć alpaka SS historia jest taka ze około 8 lat temu dostałem ja od pewnego starszego mieszkańca mojego miasta który tłumaczył ze znalazł ja po wojnie na ulicach miasta jako młody człowiek miał tez pas ale posłużył mu do innych celów ile bym mógł za nią dostać ze 2000 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro57 Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Moja klamerka SS(lub to co z niej zostało) jest to mój wlasny wykopek,ta niejako elitarna jednostka nie leży w kręgu moich zainteresowań, poprostu sam wykopałem, jestem z tego niejako dumny.A swoją drogą Panowie wyluzujcie troche,nie ma co naskakiwać na nikogo, poprostu jeden lubi ogórki drugi chłopa córki :)i nie ma sie co dziwić że chłopak zbiera klamry SS, nie dziwie mu sie, jest tyle różnych kierunków związanych z militariami że każdy może zbierać to co ciekawi go to interesuje, i na przyszłośc prosze o wyrozumiałość aby to forum nie stało sie jednym wielkim dogryzaniem i przycinkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 aro57 - mam pytanie - piszesz że klamra znaleziona na ulicy miasta po wycofaniu Niemców - to czemu nie ma śladów użytkowania ? a widełki są od klamry wh wykopane ? możesz mi podesłać fotki na priva w dziennym oświetleniu ? -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 były właściciel mojej też twierdził że została znaleziona po wycofaniu wojsk :):) a co do ceny to coś ci sie poprzestawiało na zachodzie katalogowa to ok.300-350 dolków za stan super - a u nas od 380 zeta z pasem do 1200 -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.