Adr Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Witam. Od dluzszego czasu chcialem zalozyc watek poswiecony klamra ss jakie macie. Naturalnie prosze o wklejanie fotek i dodawanie opisu w jaki sposob trafila dana klamra w Wasze rece. Pzdr
Adr Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Wszytkie w.wy. klamerki z takimi samymi biciami - Overhoff
1.Leibstandarte Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dla mnie to śmietnik a nie kolekcja. Jaki sens ma zbieranie startych klamer? Zamiast kupować takie śmieci to za te pieniądze kupiłbyś jedną, ale dobrą...
Adr Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 1.Leibstandarte dla Ciebie to moze nie ma zadnej wartosci, dla mnie to ogromna wartosc kolekcionerska, ale nie bede z Toba dyskutowac na ten temat, bo NIE CHCE ZASMIECAC watku. Pozdrawiam
leon wallonien Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 1.Leibstandarte ma racje,mozna tez zbierac stare klapy od smietnikow-tez mają bicia.
OnyX Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 kaazdy zbiera to co lubi... pokazcie lepiej wasze zbiory zanim zkomentujecie czyjesz. Pewnie gówno - gównem popędza...
Adr Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 leon wallonien i 1.Leibstandarte jak dla Was to sa smieci to ja radzilbym sie zastanowic nad zmiana forum, nie wiem - sfd.pl na dobry poczatek. Pozdrawiam
żeton Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Skad te emocje? Chłopak pozbierał i chce się troche pochwaić, to aż taka zbrodnia?Popieram kol. Onyx, pokarzcie swoje zbiory, popatrzymy - ocenimy.PS, leibstandarde i leon, gratuluje doboru nickow...
Parti78 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Zawsze to jakieś klamry... A co do tych nicków to faktycznie masakra... he he ale co począć każdy ma to co chce... Zapewne panowie lubują się w książeczkach wydawanych przez Przedsięwzięcie Galicja.
Adr Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Nie moge tylko przebolec, tu cyt. Jaki sens ma zbieranie startych klamer?" kolegi 1.Leibstandarte, kurcze jak w ogole mozna na stronie o odkrywcach i ich ODKRYCIACH (!) w watku jakich tu setkich roznych, o wlasnie STARYCH RZECZACH pisac takie bzdury??! Pozdrawiam
Pit_100 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Adr nie przejmuj się taką gadką, bo jest ona żałosna. Każdy robi to co lubi. P.S. czekamy chłopaki na wasze fotki.
Adr Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 dla porownania inna klamerka - niezdenazyfikowana wlasnie z overhoffu poszla za 456zl. imponujace
Adr Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 tylPS Pit_100 i Żeton - to jest oczywiste;) Pozdrawiam
Adr Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 tu kolejna z overhoffu - moin zdaniem w o wiele lepszym stanie zachowania niz ta wyzej, wiec cena winna byc jeszcze wyzsza, a jednak - 182zl
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.