karpik Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 Wczorajsze znajdki mego rodzonego brata:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 W ścianie starej kamienicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 On tego nie zbiera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 Ale nie chce mi oddać:((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 Pies ogrodnika:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 Cóż, zostanie w rodzinie;))Ps. To też tam było. Ozdoba pasa czy cóś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 I jeszcze pytanko- dlaczego ten drugi krzyż jest odwrócony?Przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 Fotka się zapodziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 Pozatym stalowa wh i inne standartowe nie warte pokazywania rzeczy jak guziki,klamerki,kawałki celty,łuski,kapsle od woodki itp itd...Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Takie tam.Największy ołowiany pocisk jaki do tej pory wykopałem.Ktoś wie od czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 lain ile bys chcial za ten sygnet:-Dwiem ze to nie targowisko i tak tylko sie pytam dla jaj:-Djak cos to daj na @bo mam kupca ,kwota wiecej niz 1500zl by cie zaspokoila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 i tak jeszcze dodam ze piekny ten album:-D,pozwolisz ze zapytam- nabyles go czy zrobiles tylko fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Album mój.Sygnet bardziej Karpika.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 1500?? bagnetSS- weź mnie oświeć, może czegoś nie wiem o tym pierdzionku:)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Ziemia jej łaskawą była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Taka kopertka.Ale zdjęcie mi się podoba:) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Dokopaliśmy się do góry ogromnego sygnału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Dziura po pół godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Efekt ciężkiej harówy.Piec,komin i blacha ocynkowana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 Papierośnica..i nic fajnego pozatym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 W sumie jeszcze to.Każdy Danzig cieszy zwłaszcza w tak pięknym stanie i w patynce.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 tez kiedyś pomagałem kopac znajomemu przy takim ogromnym sygnale.. okazalo się że kopiemy w środku obręczy, od jakiegoś wielkiego koła o średnicy okolo 120cm..Rozczarowanie jest najgorsze :)dlatego lepiej spodziewac się najgorszego, a wtedy to lepsze cieszy jeszcze bardziej.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 W weekend pokusze sie o zrobienie zdjęc moim jesiennym skarbą. Ale musze najpierwa opanowac tryb makro. Pozdrawiam!PS. Bardzo fajne trafienia lain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Thx Szwecja.Tradycyjne walenie fantów saperką,ktoś wie co to było??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.