nz Napisano 6 Październik 2007 Autor Napisano 6 Październik 2007 Prośba o identyfikacje,ewentualnie fotka jak to wyglądało w całości.Z góry dzięki
nz Napisano 6 Październik 2007 Autor Napisano 6 Październik 2007 ...poziomica jest jednym z elementów...na moździerzowy mi nie wygląda ale może sie mylę...na górnej części jest jeszcze coś napisane ale dopiero może po konserwacji uda sie odczytać...
Woodhaven Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 http://www.militaria.es/Base/Fotos.php?c=complearmas/&ref=Cop102&exten=jpg&foto=7
nz Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 ..dzięki za podpowiedzi..widzę.że mój jest ciut inny ale przynajmniej już wiem od czego jest:)pozdr.A
nz Napisano 6 Październik 2007 Autor Napisano 6 Październik 2007 farba i napisy sugerują ,ze to niemieckie urządzenie
nz Napisano 6 Październik 2007 Autor Napisano 6 Październik 2007 Prośba o identyfikacje,ewentualnie fotka jak to wyglądało w całości.Z góry dzięki
kopacz18 Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 nie potrafię pomóc, ale gratuluję pięknego trafienia!
Pytanie
nz
Prośba o identyfikacje,ewentualnie fotka jak to wyglądało w całości.Z góry dzięki
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.