wm71 Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Był dziś program?Jeśli tak to o czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 http://www.odkrywca-online.com/program-bylo-nie-minelo,333170.html#333170echhh był, nie jedźmy na 2 wątki bo się gubimy, Wojtek - zamknij może jeden :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 był program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dor Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Prezent na święta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Jeśli dziś był program to prosze o streszczenie odcinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dor Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Generalnie dotyczył Spały. Najpierw szukali srebr Mościckiego. Potem tuneli w okolicy niemckiego bunkru kolejowego w Konewce i na koniec historia z 1947 roku, chłopaka z oddziału apory", który zjadł obiad Bierutowi i uratował oddział przed złapanie przez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr16 Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 no ale zato im płacą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek823 Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 w którymś z pierwszych odcinków był wywiad z pani radaktor izabelą kwiecińską zna może ktoś datę wyemitowania tego odcinka .albo może mam ktoś go zarejestrowany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Poszukaj tego odcinka na stronie Chomika" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek823 Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 dziękuje wm71 a gdzie jeszcze można znależć odcinki było nie minęło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek823 Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 przesukałem stronę chomika pooglądałem odcinki tam nie ma tego odcinka to był jeden z pierwszych odcinków poczekam na powtórkę całej serii . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek823 Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Było, nie minęło Tropem skarbu Marszałka Rydza Śmigłego. czy ma może ktoś ten odcinek programu w 2005 roku był wyemitowany w telewizji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 przydała by się jakaś stronka z tym programem, takie jakby archiwum, gdzie można by sobie te nawet sprzed kilku lat pooglądać, to by był hicior. Tylko czy ktoś ma środki żeby taka z stronę zrobić?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 PODAŁEM TAKĄ STRONĘ W WĄTKU O PROGRAMIE W DZIALE FILM, KSIĄZKAWYWALCIE TEN TOPIC BO SIĘ GUBIMY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek823 Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 koledzy jeśli chodzi o chomika wszysztkie odcinki programu pooglądałem już . pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 herbstnebel, a mógłbyś podać link tej stronki bo znaleźć nie mogęZ góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoKa Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=suchy_79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 Właśnie przemawia jakiś pryszczaty Ukrainiec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 To jest żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 Racja jakiś ukrainiec zamiast programu było Było Nie Mineło...a co tu dużo gadać parodia i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 parodia czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 parodia czego? pewnie bedzie powtórka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalot22 Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 Powinny emitować program, a Ukraińców z retransmisji.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 Dokładnie... Wstałem specjalnie jak co tydzień o 10.55 włączając kompa by nagrać na dysk mój ulubiony program a tu co... Kolejny tydzień jakieś farmazony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz09 Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 Właśnie przemawia jakiś pryszczaty Ukrainiec " gamoniu chociaż wiesz dlaczego ma taką cerę ????co jest ważniejsze : ludzka tragedia która rozegrała się na Ukrainie , czy ten śmieszny programik , którego finał znajdziesz w pisemku pt odkrywca za jedyne 12 zł ? :)))wszystko od a do z ustawione pic na wodę , ja tylko raz to obejrzałem , szczególnie utkwił mi w pamięci prowadzący :( ....w życiu tego nie obejrzę . zginęło kilka milionów ludzi , a ty rozpaczasz nad , no właśnie nad czym ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.