Pit_100 Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Traktują nas jak jakieś szczury i puszczają nasz program o północy żeby nikt przypadkowy go nie zobaczył. Co za czasy... Herbstnebel wiesz może dokładnie, o której będzie?
herbstnebel Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 zależy z jakiego odbiornika regionalnego łapiesz - najlepiej sprawdzić na telegazecie, na stronie tvp coś pisze, że o 01:44 looooool........a w ogóle http://ajo.pl/dokumentalne/234684-rs-bylo-nie-minelo.html
rjp71 Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Strona internetowa ,,Było nie minęło,, to jest nie głupi pomysł.
militarnik Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 tak, Urbański to.. ^%^%$&%$^&&$*^ niech przeniosą program na inną stację bo na INFO miejsca nie zagrzeje poprzez ciągłe konferencje typu: Ziobro rozbił laptop i nie zapłacił...
Peter Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Wielkie mecyje. Za nasze frajerskie pieniądze (abonament)telewizja pardon publiczna" produkuje wiekopomne dzieła typu seriale dla kucharek, debaty polityczne, koncerty Jedynie Słusznych i Niesłychanie Zasłużonych Tfórców. Tak Tfórców a nie Twórów bo inaczej nie mogę ich odróżnić od rzeczywiście wartościowych, nielicznych programów. Pomieszanie businessu (reklama) i misji" (abonament) to najlepszy prywatny interes na świecie. Nie wierzycie ? Spróbujcie się dowiedzieć ile dokładnie procent, z których wpływów ma TVP. Komisja Kultury próbuje się dowiedzieć od 10 lat. Co do tzw. produkcji zewnętrznej" - zlecanie prod. TV prywatnym agencjom, to się okazuje, że produkcja a miejscu" w TVP, jest niezmiennie od 30 lat 5-10 razy droższa niż na zewnątrz. I macie obrazek. Jaka głowa , taka d.... .Dalej się dziwicie, że zdjęli mądry program i puścili politykę ?
Dor Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 To był tylko przerywnik reklamowy.W zeszłym tygodniu puścili Macierewicza, a teraz SLD.Czyli w przyszłym tygodniu PO, potem PSL (czarny humor).Szkoda gadać...
f35jsf Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 Znowu gadające głowy. Trują tyłek cały tydzień, w sobotę też muszą...Porażka idę na spacer.Mogliby ten program przenieść na jakąś inną godzinę, np późny wieczór.
camene Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 Mnie to już dzisiaj qrwica wzięła.Drugi tydzień pod rząd nie wyemitowali programu.Jedyny wart uwagi program na TVPINFO a oni mi dupę zawracają polityką.Problemem jest znalezienie czegoś ciekawego w tej telewizji.
dominik.zd Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 Co prawda to prawda. Nie rozumiem tylko jednego-dlaczegoTVPINFO może co pół godziny puszczać kurier i powtarzać programy na jeden i ten sam temat-politykę. Szkoda im tylko 30 minut na Było, nie minęło"-jeden z wartościowszych programów w telewizji polskiej.pozdro dla wszystkich
FALKE-63 Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 Wczoraj przerwałem pracę w warsztacie i biegnę do domu by zobaczyć nasz program ,,Było nie minęło,, Włączyłem telewizor i czekam, czekam a tu lipa totalna. Drugi raz pod rząd nie wyemitowali programu więc, po cholerę dają zapowiedzi. Jedyne co nasuwa się na myśl... telewizja zlewa nas cienkim sikiem ; )Pozdrawiam
militarnik Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 czy ktoś oglądał program w nocy?? nastawiłęm budzik ale mimo to zaspałem. Czy ktoś wie o czym był program albo pamiętał zeszłotygodniową zapowiedź?
klimak11 Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 Witam ponownie, w kolejną piękną sobótkę. Chciałbym skorygować wypowiedź kolegi DORa. Z nadzieją, że może jednak dziś jest ten szczęśliwy dzień, włączyłem telewizor i zacząłem błagać łaskawy los, żeby jednak w.w. forumowicz nie miał racji. Moja satysfakcja jest częściowa. Stało się nie do końca tak jak chciałem. Zamiast wspomnianej PO czy PSL, zobaczyć miałem dawno nie oglądane pola i łąki Rzeczypospolitej, po których kroczy z ekipą red. Sikorski. ALE GDZIE TAM! Dziś Minister Obrony Narodowej powtarzał to co można od tygodnia usłyszeć w każdym teleexpressie czy panoramie. Ta sytuacja zaczyna mnie powoli frustrować. W związku z moim poprzednim postem, zwracam się do was z pytaniem czy są chętni do wykonania wspomnianej strony internetowej?? W miarę moich skromnych możliwości oferuję swoją osobę do pomocy. Jeśli macie inne pomysły - Piszcie. Pozdrawiam
FoKa Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 To już jest lekka przesada z tymi politykami" co ich w sobote om11 puszczają.Pozdro
a.m.m.s Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 Ja jestem ZA taką stonką. I wtedy o 11:00 w sobotę niech klepią sobie co chcą w TV.
Dor Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 To naprawdę smutne, że z programu historycznego, który mógłby zainteresować młodzież (do której również się zaliczam) według programu puszczanym co tydzień robi się program puszczany raz w miesiącu. Na TVP Historia jest przez pół godziny program na najbliższy tydzień, później dyskusja profesorów nudna jak flaki z olejem dla tych co tego nie mają siły tego oglądać. Więc jak coś takiego ma zainteresować młodzież? Młodzież, która i tak nie zna historii własnej ojczyzny. Przykład? Proszę bardzo. W mojej klasie (6 kl. szkoły podst.) po trzech latach nauki historii, jak pani zapytała 6 osób, kiedy Polska odzyskała niepodległość połowa wogóle nie wiedziała,a reszta mowiła, że w 194.. i nie dokończali.Pozdrawiam Dor
militarnik Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 wystarczy spojrzeć na twarz tego całego ministra obrony i aż łzy sie cisną do oczu jaka to ofiara. Od czego jest TVP HISTORIA? zamiast porządnych programów jak B.n.m. puszczają jakieś ,,Siła bezsilnych gadki szmatki w studiu, wspominają PRL. ŻENADA ŻENADA. Bedzie teraz jakieś nowe Discovery HISTORIA. Na pewno będą bardziej ciekawsze rzeczy niż na ,,TVP" ;/ pozdrawiam
Dor Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 Dokładnie Discovery TVN Historia. Już jest, ale na platformie N. Czyli w kablówce i na satelitarnej nici.
kokesh Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 No cóż panowie, niestety statyczny Polak nosi moherowy beret i słucha Radia Maryja ,oglądalność w telewizji robią tańce z gwiazdami i debilne seriale, którymi cały ten macher żyje ,my i nasze zainteresowania jesteśmy niszową widownią którą można olać i nic sie nie stanie. Wyobraźcie sobie gdyby przez tydzień nie było Klany lub na Wspólnej ,to by sie dopiero rwetes podniósł .Pozdro...
Dor Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Trzeba założyć partię i zawsze organizować konferncję o 11. W ramach konferencji robić spotkanie dotyczące historii i puszczać na wielkim telebimie 'Było, nie minęło';)
klimak11 Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Dor - niezły pomysł :P Dziś jest cudowny dzień!!! w telewizji było nie minęło!!! W prawdzie tylko 2/3 programu bo p.Tusk zaspał na konferencję i musieli ramówkę zapchać, ale zawsze coś!! Żenada.... Powracając do tematu - czy są chętni do pracy nad ową stroną?? I czy ktoś wie jak wyglądają uregulowania prawne dotyczące tego typu działalności?? Ruszmy temat!!! Pozdrawiam
lesluz Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 z moim poprzednikiem niezgadzam sie w jednym, to było 1/2 programu.a w zeszłym tygodniu totalne zero programu.z tą partią to nawet mi się podoba ale proponowałbym konferencjami historycznymi zapełnić tvp1 około godz 19.30 (codziennie), a informacje o charakterze politycznym przełożyć do tvp3 w sobote o 11.00 i systematycznie przerywać je transmisjami ze szkoleń hodowców drobiu i królików
FALKE-63 Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Znów nie było programu ,,Było nie minęło,, ... to już robi się śmieszne... są zapowiedzi programu a potem lipa totalna! Telewizja traktuje nas jak jakiś margines społeczny!
militarnik Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 TVP u mnie ma porażke na całym froncie. Straciłem całkowicie resztki zaufania do Urbańskiego i wszystkich ludzi z TVP oprócz Adama SIkorskiego oczywiście:D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.