mieszko_1vp Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 efekty małego zlotu kolegów z forum-niedziela 30 IX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 to to nie wiem co było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 a miała być emgieta :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 fanciory kolegów ze śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 i na koniec krzyżówka mausa z padalcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Piekne fanty. Chcialbym takie trafić.Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek_ryb Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 witam, chciałem kolegą pogratulować fantów co poniektórzy mieli dużo szczęścia tylko szkoda ze nie ja ale i tak jestem zadowolony z wyprawy a Mieszkowi mowie dziękuje:) a na zdjęciu mała niespodzianka w czasie krótkiego postoju w drodze na Śląsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 witamczy pojemnik z drugiego zdjęcia ma od spodu dziurę i jest dosyć lekki? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 co to za pzkpfw III? skąd gdzie co jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 Pojemnik był bardzo lekki,ale nie znęcałem się nad nim-więc nie wiem czy była dzura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=517965#517965czy był podobny do tego? też nie wiem co to jest .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 super fanty a ta szabelka, gratuluję i życzę kolejnych sukcesów!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Mieszko to i ja może wieczorem dorzuce swoje fanty z wykopków z Mienelabem GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painter Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Hej!! Przez tą Waszą reklamę minelaba nie wiem co kupić:)Jak z dyskryminacją w tym wykrywaczu nie wycina za dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 tak szabelka super robi sie jest to szabla kawaleri ausryjackiej wz 1903 pozdro dal ekipy z Głogowa kłania sie Śląsk wypad udany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 Panowie-o GT są dwa wątki na sprzęt poszukiwawczy"Następny wypad już niebawem -więc zostawmy miejsce na następne zdjęcia z Kostrzyna -jak w temacie-:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 To teraz jeszcze będziesz miał czas Mieszko na wypady ???Teraz to chyba pampersy/pieluchy/- gratulacje nawiasem mówiąc syna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 Spokojna Twoja...Zona dostaje X-terre 70,mały ma już G 250,ja zostaję przy GT :)...ekipa że ho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 to ja jeszcze raz spytam co z tym czołgiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek_ryb Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 no cóż z tym czołgiem? w drodze powrotnej zatrzymaliśmy sie na łyczek kawy i papieroska patrzymy a tu takie coś stoi na lawecie na parkingu kolo cpnu o ile sie nie mylę za zielona góra w stronę wroclawia, Darek chciał z gościem pogadać ale niestety nie bardzo nikt z nas rozmawiał po niemiecku gdyż czołg jechał właśnie z Niemiec to zakończyło sie na paru fotkach i w dalsza drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 Witam,żeby nie zakładać nowego wątku,wracałem z Kostrzyna wczoraj, na parę minut zatrzymaliśmy się gdy już wyjechaliśmy poza miasto,a że przypadkowo miałem ze sobą wykrywacz:) to pomachałem nim na zboczu jednej górki,oto efekt:P.S.plus 5zł15gr i garść łusek niektóre z drewnianymi czubkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Perys wiesz moze skad dokladnie ta broszka z koniem? Taka sama wyszla mi w Szczecinie. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.