slapek Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Napisano 29 Wrzesień 2007 Witam jak w temacie co do drucików to znalazłem tego dużo w promieniu 20 metrów,czyżby jakieśpole minowe?z góry dziękuję za pomoc.Dodam jeszcze że zapalniki znalazłem w tej samej okolicy.
slapek Napisano 1 Październik 2007 Autor Napisano 1 Październik 2007 Witam Kiler może wiesz coś dokładniej?albo znasz jakąś odpowiednią stronkę.Pozdrawiam.
slapek Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Napisano 29 Wrzesień 2007 Witam jak w temacie co do drucików to znalazłem tego dużo w promieniu 20 metrów,czyżby jakieśpole minowe?z góry dziękuję za pomoc.Dodam jeszcze że zapalniki znalazłem w tej samej okolicy.
cis Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Radzieckie zapalniki bezwładnościowo-uderzeniowe KTM-1 przeznaczony do pocisków odłamkowych i odłamkowo-burzących.pozdr.
Pytanie
slapek
Witam jak w temacie co do drucików to znalazłem tego dużo w promieniu 20 metrów,czyżby jakieś
pole minowe?z góry dziękuję za pomoc.
Dodam jeszcze że zapalniki znalazłem w tej samej okolicy.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.