martian. Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Ciekawi mnie ten gwizdek. Czy to II wś czy jakiś późniejszy. Przeraźliwy dźwięk, ciężki i widać resztki stali w uchwycie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Kolega widzę, że nie wie co to znaczy ciężka orka, cieżka orka jest wtedy kiedy miejsce się wspaniale zapowiada, chodzi się 12 godzin, i nic się nie znajduje oprócz śmieci, i pozostałości po smakoszach win, wtedy się można załamać, i powiedzieć że to była ciężka orka;);););)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 A fanty ładne Gratulacje.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 martian - czyżbyś trafil na jakieś boisko pilkarskie? iście 'sędziowski' gwizdek ;>nie ma to jak troszku drobnicy przy odpowiedniej temperaturze powietrza :Dpozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Tak sobie patrzę jest poletko, mała trawa, osłonięte, że mnie nie widać, no to kopiemy. Dopiero jak odjeżdżałem w lusterku widzę Widzew";))Ps zaraz coś z Twoich stron zapodam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Raczej stawiam na sowietów- ten gwizdek....Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Maniek ładne to troszkie wcześniej byli i troszkie gdzie indziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 eee tam te też ładne;)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Z Twoich stron Total, i drugi o podobnej tematyce, wykonanie jak na ten okres i alu super... Stan zach. też bo niektóre alusy to szrociaki... Stara dawna jakość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 2.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Fakt, chociaż nie wiadomo jak długo widział te moje strony ;)w każdym razie stan nienajgorszy i produkcja pewnie z lat `30 XXw..o dziwo dopiero dwa takie trafiłem tutaj, w porównaniu do liczby miedzianych to spora niedowaga.Widzew powiadasz..? do Łodzi niedaleko miał medalik ;)zdrów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 ładna kolekcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Total zobacz poprzedni medalik, jest tam data. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 wiem wiem, ja mam szczescie do Cu, a ten ostatni to Al, te mnie nie trapią (o dziwo) :Pzdrav!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 Ziemia była łaskawa...:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avast Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 Kolega martian miał całkiem dobry dzień. Ja jestem początkującym w tym hobby i wprawdzie z mazowieckiego ale zdecydowanie bliżej Warszawy - Nadarzyn. Na razie mogę pochwalić się głównie polmoskami, kapslami od coli czy piwa i całkiem dużym zbiorem folii po różnych opakowaniach i puszkami po piwie. Podkowę właśnie dzisiaj znalazłem, właściwie to jej połówkę i jakąś pancerną żarówkę z 1975 220V 40W a obok niej coś co chyba jest kondensatorem a może zapalnikiem? I nawet żadnego PRL-u :-( O przepraszam 10 gr :-) W sobotę pędzę na pola młochowskie. Mam do dyspozycji 4 hektary u znajomego i...nadzieję, że znajdę jakieś monetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 znów Czwartak ?!!ja dzisiaj szóstke, ale z innym uchem ;)pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Do kolegi avast .Widzę że dobrze obrobiłem przez te długie lata Nadarzyńskie pola skoro tylko folia i żarówki wychodzą :):):)Młochów to lipa ,pomyśl bardziej op Krakowianach.Sorry martian za wcinkę, ale krajan się trafił . Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avast Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 kokesh - Stara Wieś to takie peryferia pól młochowskich od gierkówki w prawo. Pokopię tam w sobotę u znajomka na polu. Zobaczymy. Tylko nie kracz i nie osłabiaj mnie :-)Tę żarówkę ( P 220-240V 15W )i COŚ całkiem niedaleko niej znalazłem na polu ze 400 m od Komorowskiej w stronę Paszkowa (teraz Maximusa) Zamieszczę z fotką na ID pod hasłem Kondensator? Przetrzebiłeś nam tę naszą gminę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Nie byłem sam . Zdjęcie z 2002 r Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 16 Listopad 2008 Autor Share Napisano 16 Listopad 2008 Dziś miałem strasznie ciężki" dzień. Ołowiane poletko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 16 Listopad 2008 Share Napisano 16 Listopad 2008 i nic między tym ołowiem nie wyskoczyło? - spory urobek - pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 16 Listopad 2008 Autor Share Napisano 16 Listopad 2008 Mnie mało migdał nie wyskoczył, że nic innego nie wyskoczyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.