martian. Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Całe szczęście, że polmosków" nie było...:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 tak trzymac kolego. Bez pracy nie ma kołaczy.a fanciki naprawdę w dechę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 tylko 3,5h :o, fajne pole musialo Cis ie trafic;]bardzo ladne moneciaki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Deszcz mnie wygonił bo jeszcze bym do tej pory nie odpisywał na forum....:))) Jutro jadę znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazyiwan Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 A ze spytam tak z innej beczki. Na jakiej piszczałce kolega chodzi??Pozdr Iwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Na dyskotece, czyli Explorer II SE.Dopiero się uczę. Dziś zauważyłem, że boratyny traktuje niekiedy jak blaszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Dzisiaj 4,5 godziny, a wczoraj godzinka 1 szt 8 boratinich i 1 SAP i 1 gr 1821 ale nie z miedzi krajowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Sądząc po fancikach gdzieś z jednego rejonu jesteśmy..,ale co tam,jakoś zniosę tą konkurencję:-)Jednak do rzeczy, co to jest totamto-totamto z pierwszej fotki,na samym dole,z alu chyba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Chyba chodzi o zapalniczkę, ale pokrywki nie znalazłem. A o jaki region chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Nie,nie, między monetami na dole..jakby medalik ? Rejon centralny nadwiślański.Mój ostatni wypad na zdjęciach w temacie Lato 2007" kilka postów niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Ja Tomaszów Maz. i okolicePozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Medalik pamiątkowy z poświęcenia nowej wieży Jasnej Góry, odbudowanej po pożarze. Ciekawy, nie widzialem jeszcze takiego :)pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiani Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Gratuluję znalezisk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiani Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Możesz nam zdradzić czy poletko było pgrowskie czy może prywatne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Na poletku nie było napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aftan Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Witam!!! Od razu widać, że monetki znajdowane w centralnej Polsce. Ja również mieszkam w Polsce centralnej, a dokładnie w powiecie płockim i 95 procent monet jakie znalazłem to boratynki, kopiejki, fenigi wojenne , monety SAP oraz grosze z pierwszej połowy 19 wieku.Nie wliczam monet PRL-u. Przynajmniej u mnie znalezienie jakiejś innej ciekawej monety graniczy z cudem.Mimo iż pierwszy rok chodzę z wykrywką już teraz widzę że na moim terenie będzie ciężko coś wartościowego znaleźć.Mieszkam na wsi z wykrywką chodzę codziennie.W sumie przechodziłem pewnie w tym roku ze 150 godzin albo więcej.Znam ludzi, a więc wchodzę niemal gdzie chcę , a mimo tego i tak jest niezmiernie ciężko znaleźć coś innego niż co wcześniej wymieniłem.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 3 Październik 2007 Autor Share Napisano 3 Październik 2007 Jeszcze dzisiaj coś wyszło. Razem coś ze 150 już będzie...Urodzajne poletko. Czy oni tych boratinich nie siali jak zboża , coby obrodziły za rok....:))))Wiele falsów z epoki.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 4 Październik 2007 Autor Share Napisano 4 Październik 2007 Dziś tylko 1,5 godzinki po pracy ale i tak się opłacało :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 mimo ze nigdy nie chodze po polach ,wczoraj skusilem sie dzieki tobie na chwilowy wypad . Efekty to 2 kulki od muszkietu , psiidentyfikator z niemiecka nazwa mego miasta , i 2 guziczki : pruski od kamaszy i niemiecki od chlebaka .pozdrawiam i dzieki za wene , teraz soewnoscia czesciej bede odwiedzac polea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 6 Październik 2007 Autor Share Napisano 6 Październik 2007 Wczoraj i dziś razem z 4 godzinki. Poletka co niektóre urodzajne są. Trzeba zrobić zapasy na zimę :)))Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Martian,patrząc na twoje poprzednie zdjęcia miałem pytać czy z pola zabieracz tylko monety,ostatnie zdj.wyjaśniło.Przetrzyj lepiej tą zawieszkę z ostatniego zdjęcia i wstaw fotkę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 A oto mój dzisiejszy boratynkowy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 całe polowanie na jednym fotco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 i fajna nakładka na zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.