bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Załatwiłem sobie ostatnio pogięty rosyjski kociołek, będzie prostowany i mam pytanie : czy dno w kociołkach było płaskie, czy wypukłe do dołu"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 te co widziałem miały płaskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Dzięki i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Jak taki to płaskie.Pozdrowienia szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Ten jest stalowy, ja mam miedziany. Dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perun84 Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Mam miedziaka(owalny) ialuminiowy(okragły)- każdy ma denka płaskie, tylko klepanie rantów się różni- pierwszy ma bardziej pod kątem prostym.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.