witam , zakupiłem na allegro niemiecki nieśmiertelnik, sprzedający zapewniał że jest to 100 % oryginał, ja mam jednak wątpliwości . chciałem ten nieśmiertelnik przekazać do niemiec do kassel gdzie mieści sie organizacja zajmująca się odnajdywaniem rodzin żołnierzy.przed wysłaniem muszę mieć pewność że jest to oryginalny nieśmiertelnik ( nie chcę się ośmieszyć wysyłając falsyfikat )na nieśmiertelniku znajdują się następujące oznaczenia - od góry - R.A.D -poniżej-K.3/144/88 , na dolnej części (z jednym otworem) znajduje się takie samo oznaczenie (częściowo zatarte ) z tym tylko że na dolnej części cyfry i litery pisane są tak samo jak na części górnej a słyszałem że na niemieckich nieśmiertelnikach powinny być napisane w lustrzanym odbiciu. będę bardzo wdzięczny za pomoc , pozdrawiam.
Pytanie
ADLERYARI
do kassel gdzie mieści sie organizacja zajmująca się odnajdywaniem rodzin żołnierzy.przed wysłaniem muszę mieć pewność że jest to oryginalny nieśmiertelnik ( nie chcę się ośmieszyć wysyłając falsyfikat )na nieśmiertelniku znajdują się następujące oznaczenia - od góry - R.A.D -poniżej-K.3/144/88 , na dolnej części (z jednym otworem) znajduje się takie samo oznaczenie (częściowo zatarte ) z tym tylko że na dolnej części cyfry i litery pisane są tak samo jak na części górnej a słyszałem że na niemieckich nieśmiertelnikach powinny być napisane w lustrzanym odbiciu. będę bardzo wdzięczny za pomoc , pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.