Sv Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 A 281 miał przesłać do identyfikacji swoją znajdę...czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 A właśnie, bo bardzo mnie zaciekawił ten żetonik :) 281, fotki znajdy prosimy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 No to jednak 281 kopnął guziorka. To potrójne złocenie musiało być jednak kiepskie skoro całkiem sie wytarło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focke Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Witam kolegów po fachu Do Sv na moje oko to szeląg z rygi ale nie wiem jak to z tym moim okiem jest:)ostatnio trafiła mi sie ciekawostka ....pruska pieczątka policyjna z miejscowosci Krostkowo (na fotce) udanych łowów pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 CześćFajne trafienie...Zgadza się szeląg Krystyny, a u Ciebie jakieś Księstwo Warszawskie widzę?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focke Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Tak Ks. Warszawskie pierwszy raz taki guzik znalazłem ...ale żeby nie było za dobrze jest bez uszka:)dziwi mnie ten z kluczami (tego dla odmiany rozsadziło od środka :P)może ma ktoś z was jakiś pomysł skąd pochodzi?Zimno sie robi chyba niedługo będzie przymusowy przestój w poszukiwaniach a tak ciągnie na pola ...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 o ile mnie pamięć nie myli ten z kluczami to pruski cywilny ....ale sprawdzę.W jakich okolicach kopiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 jest tu:http://www.knopfsammler.de/main_index.htmlNummer / number : C_D0121Ziviluniform / CivilDeutschland / GermanyWach und Schlieágesellschaftweiss 24 ; 21 ; 18 ; 17mm mehrfach vorh.Tausch / Swap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focke Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 dzieki za szybka odpowiedz -fajna stronka.Na codzień działam na ratajach i tamtejszych polach.Dobre tereny to były ale teraz coraz ciężej już tu coś znaleść... a Ty w jakich okolicach szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 jak w temacie, czyli jeździmy gdzie się da w okolice Poznania - mniej więcej do 30 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Witaj focke :)No chłopaki, weekend przed nami! Planujemy coś? A może i kolega focke do nas dołączy kiedyś?Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focke Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 dajcie znać jak będziecie sie gdzieś wybierać jak czas i pogoda dopisze chętnie bym sie wybrał na jakiś większy wypad z wami ...moje gg 7007986 Przemo pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focke Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Cześć PGtez mnie właśnie korci gdzies sie wybrac w ten wekend tylko nie wiem jak z czasem będę wyglądał :)szybka fotka tegomiesiecznych ciekawszych guziczków pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Witaj, witaj! Napisz do mnie na priv: pgrzybowski44@wp.pl to się jakoś zgadamy :) Zobaczymy co wyjdzie w ten weekend!pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Mnie jeszcze męczy grypa więc trudno powiedzieć czy będę mógł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Sv, kuruj się i pamiętaj - Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda, dwie krople na szklankę wódki i wszystko przejdzie :)Focke, na czym śmigasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 W sobotę rano ma być -4 stopnie. Później jednak zrobi się o stopień cieplej, więc spoko luz! :)Ja niestety nie będę miał transportu w weekend, więc pewnie będę siedział w domu. Poza tym, zapewne Twoja wykrywka jest już serwisowana PG, prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Zgadza się Kamdrum, dziś została zwrotnie wysłana z serwisu, a więc dopiero w przyszłym tygodniu się jej spodziewam :( Pocieszające jednak jest to, że wszystko już z nią OK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2007 Kurcze dawno już nie byłem w terenie myślałem o niedzieli że gdzieś w końcu wyskoczę a tu w środę podnosiłem jakiegoś ajzola i coś mi w krzyżu strzeliło ból nie do zniesienia. Pojechałem do szpitala podejrzewają że mam coś z dyskiemalbo rwę kulszową, na razie łykam tablety i jestem uziemiony:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focke Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 kurcze wszyscy chorzy albo serwisowani:P Do PG hmmm chodze z garrettem master hunter cx II i tesoro golden micro max ale cos z nim nie tak i do naprawy idzie :)widze ze nie tylko ja mam problem ze sprzecikiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Hehehe :) No niestety Focke, na mnie też trafiło i to w nowym sprzęcie, ale już do mnie wraca :) Całe szczęście że 2 sztuki w stajni" inaczej w weekend byłaby lipa :)Do kieszeni wpadła mi: boratynka koronna, szeląg Augusta III Sasa, grosz Augusta III Sasa, 24 Einen Thaler 1782, 1/2 Grossus Boruss Merid 1797, 2 grosze 1938, 1 pfenning 1941, pierścionek i medalik :)Sv za to znów zaszalał :) Gratulacje!Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 ano czasu było za mało bo grypa mnie jeszcze męczyła...parę monetek i jakaś znajdka:)Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 ale do końca sezonu zostało jeszcze trochę dni...Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Ano, ja tam też sezonu nie odpuszczam :) Przyszły weekend już niestety w rodzinne landy jadę, ale sprzęt zabieram i swoje miejscóweczki odwiedzę :)Krzyż Erinnerungskreutz Fur die Kampfer von Koniggratz 1866, jeszcze takiego w kolekcji nie mam :) Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Witam!Powiedzcie mi panowie -Jak tu nie pic po tych waszych wypadach;)Gratuluje wszystkim udanego weekendu!Ja również sezonu nie zamykam i w tygodniu lecę na leśniczówkę,potem na pole koło starej wiochy.Tylko kilof teraz na pole trza brać bo przebić się przez 5 cm.jakoś trzeba;)Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.