Skocz do zawartości

Dziwny telefon

FalkenBurg

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem dziwny telefon ktoś dominie zadzwoniła zaczął gadać po nazwisku i że chce granaty kupić amunicje i jakieś pistolety bo ja chodzę z wykrywaczem po to by zniszczyć t 34 pomnik w Drawsku Pom. To ja mu na to że nawet nie mam całego naboju w domu a on do mnie to co znajdziesz to ja mu na to tak mam schowaną głowice atomową jak chcesz to za dobrą wódkę oddam ehh .

Macie czasem podobne sytuacje

A skąd ty wiesz co kto wie o tobie ?

Chłopie, znasz łańcuszek św. Antoniego ?

Tak, mam komórkę do Falkenburga, pisz : 0.........."

I tak, jeden, drugi, trzeci, i okaże się że kontakt z twoim numerem miało te 60 osób x 3 albo i 4.....

Jak coś ma być prywatne to niestety tajne i zastrzeżone.

no to fajnych masz kolegów herbstnebel , a ja ma dziś problem obudziłem się z gorączką i bólem gardła kuruje sie od rana bo nie chce jutrzejszego dnia zmarnować bo to jedyny dzień w tygodniu w który mogę kopać.
Tak piję już 10 ciepłą herbatę z cytryną zjadłem kilka ząbków czosnku i jeszcze zrobiłem mleczno miodowy czosnkowy mix + jakieś tabletki na gardło bez recepty

PUK PUK
- Kto tam
--Harcerze
-niewierze
--Otwieraj chamie gestapo nigdy nie kłamie

oczywiście to żart

uważaj chłopie uważaj - idiotów nie brakuje - długich języków także a nawet stara sąsiadka panna po 70-tce może donieść na ciebie i nawet nie pomoże gdybyś był kawalerem do wzięcia.

przezorny zawsze ubezpieczony

Policja raz u mnie była powiedzieli że ładną kolekcję mam powiedzieli tylko żebym broni nie zbierał,a t o wszystko że właśni tak miła sąsiadka doniosła na mnie że minę rozbrajam w domu hehehehehe była raz u nas na herbacie i jej sie coś ubzdurało .
A że zbieram tylko odznaki i dosłownie wszystko prócz broni i całej amunicji to se mogą mnie cmoknąć,a w każda niedziele jak wracam z wykopków z dołu już krzyczę mamo mam minę ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie