FalkenBurg Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Miałem dziwny telefon ktoś dominie zadzwoniła zaczął gadać po nazwisku i że chce granaty kupić amunicje i jakieś pistolety bo ja chodzę z wykrywaczem po to by zniszczyć t 34 pomnik w Drawsku Pom. To ja mu na to że nawet nie mam całego naboju w domu a on do mnie to co znajdziesz to ja mu na to tak mam schowaną głowice atomową jak chcesz to za dobrą wódkę oddam ehh .Macie czasem podobne sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 No to niewesoło.Proponuję zmienić telefon,nie spać w domu,zlikwidować wszystkie kontakty,a resztę gratów z powrotem do ziemi.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groszek Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 DLACZEGO POMNIK T34 ? A BUDYNEK NA WIEJSKIEJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igomas Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Nie mile doswiadczenie. Ja bym zmienil numer... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 kiedy kolbami w drzwi zalomoca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Groszek z Drawska jesteś ?? Oj niemiłe doświadczenie zobaczę jak jeszcze raz sie powtórzyto zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 czubów panowie nie brakuje -nie szastać numerem telefonu-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 stuk - pukkto tam?Zolnierze!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Nie szastam nr telefonu ma go około 60 osób z czego może 10 wie że zbieram takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Nie szastam nr telefonu ma go około 60 osób ":D :)))Jak dla mnie o 45 za dużo :)Po coś są zastrzeżone numery w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 dla wybranych..:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 tylko że te osoby 95 % to osoby z ruchu rycerskiego które niewiedza o mym hobby a reszta to mamuśka ,dziewczyna i mój były zespól Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 A skąd ty wiesz co kto wie o tobie ?Chłopie, znasz łańcuszek św. Antoniego ?Tak, mam komórkę do Falkenburga, pisz : 0.........."I tak, jeden, drugi, trzeci, i okaże się że kontakt z twoim numerem miało te 60 osób x 3 albo i 4.....Jak coś ma być prywatne to niestety tajne i zastrzeżone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 trudno sie mów i ten numer jest jaki jest a teraz powiedzcie o swoich historiach typu tel propozycja sprzedania bomb itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Falk,wystarczy jedno zdanie jednej z tych 10 osób powiedziane ot tak,uważaj.P.S.Lecę na Bzurę,dobrych bić szczupca,trzym się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Sorki falken pomyliłem z falke 63 a to wędkarz ale też pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 kumple się spili/spalili i Ciebie denerwowali, norma :)Raz kumpela z imprezy, na której nie byłem dzwoniła do moich rodziców i wciskała im, że wylądowałem na izbie wytrzeźwień itp... Zabawni koledzy to jest jednak skarb ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 15 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2007 no to fajnych masz kolegów herbstnebel , a ja ma dziś problem obudziłem się z gorączką i bólem gardła kuruje sie od rana bo nie chce jutrzejszego dnia zmarnować bo to jedyny dzień w tygodniu w który mogę kopać. Tak piję już 10 ciepłą herbatę z cytryną zjadłem kilka ząbków czosnku i jeszcze zrobiłem mleczno miodowy czosnkowy mix + jakieś tabletki na gardło bez recepty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 a nie narzekam.. tylko im jeszcze nie przyszło wysadzanie jakichś pomników :)Kuruj się, fajna pogoda się robi na wykopki - powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Polecam kawę z koniakiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 a moze lepiej koniak z kawa:)) rozgrzewa na maxa;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojpo7 Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 PUK PUK- Kto tam--Harcerze-niewierze--Otwieraj chamie gestapo nigdy nie kłamieoczywiście to żartuważaj chłopie uważaj - idiotów nie brakuje - długich języków także a nawet stara sąsiadka panna po 70-tce może donieść na ciebie i nawet nie pomoże gdybyś był kawalerem do wzięcia.przezorny zawsze ubezpieczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Ta, teraz będzie uważał, ale co wcześniej mogło pójść to poszło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Policja raz u mnie była powiedzieli że ładną kolekcję mam powiedzieli tylko żebym broni nie zbierał,a t o wszystko że właśni tak miła sąsiadka doniosła na mnie że minę rozbrajam w domu hehehehehe była raz u nas na herbacie i jej sie coś ubzdurało . A że zbieram tylko odznaki i dosłownie wszystko prócz broni i całej amunicji to se mogą mnie cmoknąć,a w każda niedziele jak wracam z wykopków z dołu już krzyczę mamo mam minę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 to dobrze że nie mixa :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.