Skocz do zawartości

ktory to przyznac sie :P

stedke

Rekomendowane odpowiedzi

rozrywke pod drzewo i dalej do przodu,a potem w TV3 podadzą -12 zginął od wybuchu niewypału co go znalazł w lesie
różni ludzie oglądają filmiki na youtube,a potem wszyscy zdziwieni,że nas nie lubią
eeh szkoda słów
mała korekta :)

Wlasnie przez takich, za przeproszeniem, idiotow, opinie mamy jaka mamy. Ludzie nie dojrzali nie powinni sie za wykopki zabierac.

A pomyslales debilu, ze ten niewypal co zostawiles pod drzewem, moze znalezc jakies dziecko? Jestes az tak ograniczony?

Licze, ze autorzy tego filmu przeczytaja ten temat, i zrozumieja, jakie popelnili bledy.

Najlepiej, zeby ten film zniknal z youtube.

błoto w nim było i tyle , przecież widać . Film jest złożony z kawałków.Nic dziwnego że tak o nas piszą jeśli sami obrzucamy sie tak błotem.Filmik jest krótki , a tu od razu , debil , kretyn i oczywiście porządny pan z bagnetami".liha

A ludzie rozsadni tak sie zachowuja? Pod koniec filmu jest scena, w ktorej gosciu wyciaga pocisk z agna". Widzac te ksztalty, powinien odrazu zostawic to na miejsciu, a nie dalej probowac to wyciagnac. A sposob, jakim sie do tego zabieral, byl tragiczny.

Macie problem ? Akurat to mój znajomy nagrywał z innymi i powiem wam że za to co tu piszecie powinniście dostać kopa w dupe. Pocisk był pusty, błoto było z tego co się dowiedziałem więc dlatego wygrzebywał. Następnie dali pod drzewko ! ale zakopali po nagraniu. Zapytać sie nie można było tylko od razu wyzywać co ?

Znam sytuacje i nie zeby bronic kogoś ,ale poto żeby wyjasnic sytuację. Po pierwsze akcja była aranżowana w czesniej. Te wszystkie skorupy były już dawno odkopane i pozostawione ,na polu zupelnie puste i nie posiadaly jakiego kolwiek nie bezpiecznego materiału. Cała ta parodia miała za zadanie wlasne! uswiadomic wszystkich ! nie tych co byli widoczni przez przypadek ,bo oni stali sie tylko ofiarami incydentu ,oni zabawiali sie tymi wydmuszkami dla pokazania jak dzieje sie , nie na jednej z wypraw ogólnie wszystkich poszukiwaczy ,nie tych osób które były statystami.Na dobrą sprawę byłem w sprawie powiadomiony,przez własnie tych chłopaków i dzięki nim własnie jest tego coraz mniej w miejscu które rozwija sie w przemysł i mogło by być naprawdę zagrożeniem dla czlowieka.Chcecie to nie wiezcie mimo ich młodego wieku znają się na sprawie jak nie jeden z grupy minerskiej z WP i chciałbym im podziękować serdecznie za rozminowanie terenu które podlega pod moją częsc lasu,oraz sąsiedctwa z którą dziele ten kawałek ziemi. CHŁOPCY dziekuję wam i JWP-Minerskiej zyczę wam długiej wsołpracy. Olo .

A bym zapomniał, Nie rozómię dla czego jest napisane że Z Polkowic??? przeciez to wszystko działo sie całkiem w innym miescie jak mozna by to nazwac miastem ...przeciez to wioska zamieszkała nie daleko byłych opuszczonych koszarach po ruskich ,wiem co mówię.oj ktoś wprowadza w błąd pisząc tak. Pozdrawiam Olo Aleksander .

Temat zamkniety... Pilnójmy samych siebie ,a nie innych. Co mam powiedziec jak chodzą z wykrywaczami wasi koledzy po polach ,nawet nie zapytacie się o pozwolenie czy mozna,wchodzicie jak dziki i kopiecie i nie widzicie tego ze komus wtargneliscie na ziemie ,tylko widzicie jak ktoś to zrobi to od razu debil itp bluzgi,Sam jestem za sprawą i popieram wasze hobby ale nie sądcie kogoś jak sami nie jestescie inni i podobnie robicie jak wielu. Jest wiele filmow zrobionych z takich wypadow i wy pewnie rownież macie takie w swoich zbiorach,pokażcie jakim wzorem jestescie, dla czego nie pokazecie sie?? chwalicie sie przedmiotami ktore znajdziecie i myslicie ze robicie to calkiem legalnie?? nie jedno by znaleziono u kazdego z was ,dla tego sie boicie. Ale to sami sobie krzywde z robicie ,i nie zdziwcie się jak zapuka do waszych drzwi pan na niebiesko. Z poważaniem Aleksander Olo

BTW. Olo piszesz ze ci chlopcy rozminowali twoj teren ok...
ale w takim razie co zrobili ze znalezionymi rozrywkami ?na rower i do najblizszego stawu topic? a moze byliscie bardziej profesjonalni i przewoziliscie to twoim autem badz co lepsze i wiekszego szpanu komunikacja miejska?
druga sprawa,zdajesz sobie sprawe na co sie naraziles zatrudniajac" ta doswiadczona" grupe minerska?
Nie daj cos by sie stalo jak myslisz na kogo by spadla odpowiedzialnosc?pewnie, rozumiem chciales zaoszczedzic kase na zatrudnieniu profesjonalistow-bylo yrzeba dzwonic po saperow.
co do kopania na polach, nie wiem jak to jest gdyz tam nie kopie. jestem lesnikiem" i interesuje mnie tylko i wylacznie militarka, co do niebieskich mialem juz wizyte i jakos nic nie znalezli, po za zarejestrowanej broni mysliwskiej.
wiec nie wrzucaj wszystkich do jednego worka a przez takie idiotyczne filmy jak ten z linka szargasz reputacje wszystkim.nic dziwnego ze takze w Plebani" byl poswiecony poszukiwacza rozrywek i innego takiego.
kopie juz prawie 10 lat i uwierz mi ze rozrywki nie robia na mnie zadnego wrazenie na ogladalem sie ich mozna by powiedziec setki,jedyne co moge na ich temat powiedziec ze budza we mnie duzy respekt.
wracajac do filmiku skad laik moze wiedziec czy pocisk mial zapalnik czy byl nieuzbrojony?no powiedz skad?
na przyszlosc zycze Tobie jak i Twoim kolega wiecej rozwagi z tym co robicie i jak pokazujecie.

pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie