skolcio Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Witam!Mam dwie gorące prośby do do Was:1. Potrzebuje planów panzerfausta albo jakiś dobrych zdjęć.Wpadł mi wręce dobry egzemplarz i chciałbym się nim zająć więc proszę o Waszą pomoc.2. Jak odróźnić panzerfausty 60 i 80 na oko? Mam pewne info. Że chyba róźnią się wyglądem celownika i spustu ale nie wiem czy jest to prawda jak sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 http://www.geocities.com/Augusta/8172/panzerfaust2.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Poza tym panzerfausty były 30, 60, 100, 150 i 250... o 80 nie słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Dziękuję za plan teraz wiem że mam setke. Ale chyba byly tez 80 tak mi sie zdaje. Poza tym w tekscie ćos jest o tym wspomniane ale najważniejszy był plan i zdjęcia teraz moge już się za niego zabrać jak skończe wkleje fotki.Dzięki! Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Jak odróźnić panzerfausty 60 i 80 na oko?Mam pewne info. Że chyba róźnią się wyglądem celownika i spustu ale nie wiem czy jest to prawda jak sądzicie?"Nie, nie jest to prawda. Pzf 60 m i Pzf 100 m są w zasadzie identyczne. Pomijając różnice w opisach celownika i naklejkach ;-) różnią się zatrzaskiem głowicy (poprzeczny na trzonie pocisku w 60, podłużny na głowicy w 100) i miejscem, w którym znajduje się na spodzie rury śruba blokująca ładunek miotający - w 60 jest ona na wprost spłonki inicjującej, w 100 ~w połowie odległości między mechanizmem spustowym a tylnym końcem rury.Ale chyba byly tez 80 tak mi sie zdaje."Nie było - za to Pzf 60 m miał najwyższy przeziernik celownika na 80 m właśnie. PzdrGrzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Ok pomalowałem go i nałożyłem kalki za jakiś czas wsadze fotki i Powiecie mi czy coś zrobiłem źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 oto fotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 jeszcze jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 ok teraz proszę o Wasze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 5 Październik 2007 Autor Share Napisano 5 Październik 2007 Widzę że nikt nie piszę o jakiś błędach, czy to znaczy że ich nie popełniłem?Proszę Was napiszcie czy coś zrobiłem źle, muszę to wiedzieć i mieć pewność a jeśli ktoś sądzi że, zrobiłem wszystko ok to też niech napiszePozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.