kapral82 Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Wpadła mi w rece taka oto drewniana skrzynka,najprawdopodobniej amunicyjna.Ale interesuje mnie to czy jest to niemiecka skrzynka z okresu 2 wojny św?Czy Polska po wojenna?Za wszelkę pomoc z góry dziękuje...
matrix14xxx Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Były w niej 2 puszki po 1362 szt.amunicji do kałasznikowaw czasach LWP.Pozdrawiam
kapral82 Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Wpadła mi w rece taka oto drewniana skrzynka,najprawdopodobniej amunicyjna.Ale interesuje mnie to czy jest to niemiecka skrzynka z okresu 2 wojny św?Czy Polska po wojenna?Za wszelkę pomoc z góry dziękuje...
Catadero Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Na 100% polska powojenna.Takich okrągłych stempelków odbioru technicznego używano chyba do lat siedemdziesiątych XXw.
kapral82 Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Przy okazji może ktoś wie od czego mogą byc te liście dębu???
Pytanie
kapral82
Wpadła mi w rece taka oto drewniana skrzynka,najprawdopodobniej amunicyjna.Ale interesuje mnie to czy jest to niemiecka skrzynka z okresu 2 wojny św?Czy Polska po wojenna?Za wszelkę pomoc z góry dziękuje...
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.