siwyr Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Napisano 4 Wrzesień 2007 Już wcześniej trafiały się dla mnie kamienie wyjące pod maszynką, ale dopiero ten ma kształt czegoś".Proszę o wytłumaczenie .Pozdro .Siwyr. Dzięki.
siwyr Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Napisano 4 Wrzesień 2007 Już wcześniej trafiały się dla mnie kamienie wyjące pod maszynką, ale dopiero ten ma kształt czegoś".Proszę o wytłumaczenie .Pozdro .Siwyr. Dzięki.
lepper Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 O jezu ludzie to przecież kawałek statku kosmicznego ! Kiedy wchodził w naszą atmosferę aby zniszczyć ludzkość odpadło mu to i musial wracac na swoja planetę do mechanika !
sowkaa Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 nie wiem czy nie masz cewki walnietej.ja tak mialem,ciagnelo wiele kamieni.kiedy magnes ciagnie to podejrzenia moga byc bliskie jakiejs prawdy
loszo_ZCH Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 witam na moim solarisie czasem sie trafi jakis kamien tzw magnetyczny ale to raczej nie wielki klopot. a tak co do twojego kamienia to raczej z niczym konkretnym bym go nie kojarzylpozdro losz
Pytanie
siwyr
Już wcześniej trafiały się dla mnie kamienie wyjące pod maszynką, ale dopiero ten ma kształt czegoś".Proszę o wytłumaczenie .Pozdro .Siwyr. Dzięki.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.