Skocz do zawartości

dzisiejszy FAKT: Pobiłam hitlerowca!"

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak donosi dzisiejszy FAKT: Pani Janina nie kryje dumy. Choć ma 75 lat na karku, to dała niezłego łupnia kilku chłystkom, którzy zabawiali się w lesie w niemieckich żołnierzy. Bo kto to słyszał, żeby w tak udręczonym przez Niemców kraju jak Polska bezwstydnie przebierać się w mundury zbrodniarzy z Wehrmachtu?!(...)"

Którą grupę przegoniła staruszka?
Napisano
Urzekła mnie ta historia. Równie dobrze mogli by napisać że pobiła Samego i Najprawdziwszego Elvisa, który przecież żyje, mieszka na Mazurach i jeździ czerwonym maluchem...
Napisano
po zapoznaniu się tą pouczającą" lekturą zaczynam dochodzić do wniosku że może Niemców w 1945r. wcale nie pogoniła z Polski jakaś tam żałosna Armia Czerwona, ale zrobiły to właśnie uzbrojone w pały wojownicze staruszki :))))
Napisano
Te chłopaki to jacyś miejscowi- chieli sobie pobiegać w mudnurach, ot takie dobre reko. Na pierwszym skanie niebardzo widać, wyszedł zamazany- kolo ma na sobie szwajcara z jakimiś dziwnymi obszyciami i spodnie LWP Deszczyk", oraz wykopkowego mausa...

Cała sprawa rozdmuchana bezsensownie. Ot takie z igły widły...
Napisano
a podobno wakacyjny sezon ogórkowy" się w mediach skończył...
Zastanawia mnie tylko czy ludzie którzy piszą i wydają taką szmirę, nie wstydzą się tego. Przecież ktoś się pod tym podpisuje. Czy naprawdę nie przeszkadza mu że pisząc takie bzdury robi z siebie ... - no właśnie, kogo?
Chyba że pojęcia wstydu i ubliżania własnej godności autor tego artykułu ma wliczone w zarobki.
Napisano
dopuki beda ludzie kupujący i wierzacy w takie bzdety to beda sie one ukazywały.
pod koniec lat 90 ukazywało sie takie pismo skandale" wchodze kiedys do biura ta tam szum. w skandlach pokazali ze satelta zrobił zdjecie samolotu na dnie krateu na księzycu i byo zmaieszczone zdjecie.
próbowałem wytłumaczyc ze zaprezentowany krater to Copernicus i ma średnicę 93 kma wiec samolot który zajmował prawie caly to fotomontarz... wynik taki podpadłem połowie ze gadam głupoty..
Napisano
Już miesiąc temu doszły mnie słuchy, że jakiś dziennikarz w tamtych stronach daje niemałą kasę za zdjęcie, rekonstruktora w geście hitlerowskiego pozdrowienia. Okazało się, że to nie plota.
Napisano
Fakt to zasrany brukowiec... piszą tam takie bzdury, że szkoda gadać, z każdej sprawy robią ogrom. Idiota nie jest ten rekonstruktor, ale autor tekstu - który, chce zarobić parę groszy w gazecie dla społeczniaków. Pozdrawiam pattern1937.
Napisano
Aaaa bym zapomniał, gratulacje dla pana Piotra Majchrzaka - chłopcy aplauz dla pana, który pisze, że młodzieńcy umundurowani w niemieckie mundury (gdyby się znał, na umundurowaniu, to pewnie by skrytykował chłopaków którzy biegają we szwajcarach), no i tekst uzbrojeni w karabiny maszynowe" to już, mnie totalnie rozwaliło (każdy nie znający się na temacie mówi, że karabin to karabin maszynowy, a transporter opancerzony, to czołg, prawdopodobnie niemiecki typu Tygrys) to takie moje uwagi!!!

Ps. Jeżeli w jakieś sposób obraziłem pana Piotra Majchrzaka, to bardzo go przepraszam i proszę o wybaczenie;)
Napisano
Może Fakt to brukowiec i szmatławiec ale jednocześnie najlepiej sprzedająca sie gazeta codzienna w Polsce,a wątpię czy przeciętny czytelnik będzie wiedział że latali w szwajcarach i rekonstruktorami nie są. Za to na pewno zostanie im w pamięci że młodzież przebiera się w złych hitlerowców i celuje do bezbronnej idącej do kościoła babci.

Reklama jak trzeba
Napisano
e,to o ''uzbrojeni w karabiny maszynowe'' to pikus,rok temu byl artykul w fakcie o kolesiach ze sz-na uzbrojonych w mg 41!Chyba autor artykulu nie wiedzial czy to mg 34 czy 42 to walna posrednio- mg 41!Do tego fotografie jaka zamiescili,to rece opadaja 8-D. A najlepsze co wyczytalem z takich,nazwijmy to 'bledow w druku' bylo ''bomby przeciw lotnicze'' w artykule o nalocie na dom jakiegos militarysty i wymienieniu co posiadal :-)
Napisano
Ten artykuł to całkowita fałszywka zrobiona tak, żeby nadać jej pozory prawdziwości. Sądzę, że pani z laską była bardzo zdziwiona jak zabaczyła ten tekst. A koleś na zdjęciu jest prawdopodobnie wynajęty i ubrany do zdjęcia w to co było dostępne - hełm jest chyba czarny, możliwe że plastikowy, mundur z psiej wólki - pewnie pożyczony od kogoś lub kupiony na allegro. Ktoś kiedykolwiek widział takie ładne limo pod okiem? Jak można je zrobić? Chyba tylko flamastrem lub tuszem. Myślę, że nikt z wykształceniem powyżej podstawówki w ten tekst nie uwierzy. Ale niestety Fuck czytaja głównie wieśniaki bez szkoły...
Napisano
Witam .Dokładnie tak...nie mieli o czym pisać(zauważacie , że takie cuda wychodzą co jakiś czas) , jakim cudem ta szmata tak dobrze sie sprzedaje.To zdjęcie to lipa ,ładne limo (dziecko za pomocą fotoszopa zrobi lepsze :))))/.nie ma co badziewia nawet brać na serio.pozdro .liha

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie