camene Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 DSZK,dwie łuski springfield i popularna pepeszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 I na koniec troszkę bilonu.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Witam.Dzisiaj niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 I to by było na tyle.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 Chwała,fabryka istnieje do dzisiaj... ciekawe co to było (doczepione do tej tabliczki hi hi)... Znajdki fajne (te stare), tylko te łuski psują całość hi hi.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Cześć.Do tabliczki był przyczepiony jakiś rower i z trudem został odczepiony he,he.Umieściłem łuski ze względu na to ,iż dwie z nich są ciekawostką.Są to springfield 30-06 US Service 7,62*63 wyprodukowane w 1942r -WRA"-Winchester Repeating Arms Co.New Haven.Conn i TW"-Twin Cities Army Ammunition Plant.Minneapolis.Czy ktoś z kolegów znalazł w naszym rejonie podobne?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 W oryginale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Może od takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 A może od innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 Chwała,moi drodzy przyjaciele - przypominam, że niektórzy z Was mieli przygotować trochę materiałów do strony... Jak tam spacery jesienną porą? Lasy są łaskawsze niż pola?Kto był ostatnio na wycieczce - ręka do góry (tylko bez zamawiania pięciu piw hi hi)Der K.: mówiłeś coś o książce (ciekawej) - aktualne?P.S.Nie wiem, czy to jesienny marazm, ale niektórym przestało się chcieć dzielić słowami z innymi (im więcej znajdek i ciekawostek tym więcej milczenia w tej rozmowie hi hi)...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Czy dysponuje ktos jakimis ciekawymi mapami okolic?Najlepiej od Darlowa do Koszalina.Np.mestischblatt 1:10 000Odkupie po przystepnej cenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painter Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Witam.Dariusy masz gg ? jesli tak to odezwij sie 3911171.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 WitamW porównaniu do ostatniej kuli to ta z dziś to arbuz.pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 WitamW kleje troszkę fantów z ostatniej Niedzieli bo cisza jak makiem zasiał.Panowie to chyba już koniec sezonu niedługo śnieg spadnie , może korzystając z sobotniej pogody zrobimy jakiś rekonesans w lasku .Oczywiście nikogo nie zmuszam do lasku może być pole .pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 Chwała,ja niestety odpadam - muszę być w Poznaniu.Liczę na jakąś relację...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 hmmm.... kwaśna ta ziemia, prawie wszystko takie strawione :) Próbował ktoś z Waszej paczki neodymem coś wytargać? Może na Jamnie? :) W ogóle gdziekolwiek? hmm?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Cześć.Ja zamierzam kupić magnes neodymowy,ale dopiero jak zrobi się cieplej.A póki co obserwuję poczynania innych.Polecam stronkęhttp://www.magnesyneodymowe.fora.pl/Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bynio6310 Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Mam taki magnesik ale efekty są mierne,sytuacja jest podobna jak z wykrywką trzeba trafić na dobre miejsce.A tak na marginesie to podobno te jeziorka i stawy są już nieźle przeczesane .Jak byłem w ubiegłą niedziele 20km od Koszalina to chłopaki autem na gdańskich numerach czesali mój stawek. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 bynio6310 ^^ stawek... czyżby Niedalino? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Listopad 2007 Autor Share Napisano 13 Listopad 2007 Chwała,co się działo w sobotnio-niedzielnym czasie na koszalińskich przyległościach? Oblicze swe ukazały jakieś nowe znajdki, czy też pogoda dokuczała na całego?Widzę, że stara gwardia zaszyła się głeboko w czeluści własnychm dokonań...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek.klon Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Witam.Ja też mieszkam w Koszalinie. Chyba się muszę z Wami zacząć integrować. Wykrywka będzie na wiosnę dopiero, ale jakoś przeżyję. PozdrawiamPiotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bynio6310 Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Na Niedalinie jeszcze nie byłem w tym roku już raczej nie będę bo magnesik schowałem do szafy.Dopóki nie będzie mocnego mrozu pobiegam z wykrywką ,bo u mnie sezon zaczął się bardzo późno. Pozdrawiam KOLEGÓW.piotrek.klon-mam pytanie jakiej firmy będzie to sprzęt?A stara gwardia chyba zmęczona sezonem!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek.klon Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Chcę kupić Rutusa solarisa (wydaje mi sie że dobry sprzęt). A Co do magnesu to czy mógłbyś mi na priv (piotrek.klon@wp.pl) wysłać foty mocowania?? Pytam, bo chcę sobie kupić jakiś też na wiosnę, Pozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.