Skocz do zawartości

Koszalin vol. XI

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 279
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Cześć.
Do tabliczki był przyczepiony jakiś rower i z trudem został odczepiony he,he.
Umieściłem łuski ze względu na to ,iż dwie z nich są ciekawostką.Są to springfield 30-06 US Service 7,62*63 wyprodukowane w 1942r -WRA"-Winchester Repeating Arms Co.New Haven.Conn i TW"-Twin Cities Army Ammunition Plant.Minneapolis.
Czy ktoś z kolegów znalazł w naszym rejonie podobne?
Pozdrawiam.

Chwała,

moi drodzy przyjaciele - przypominam, że niektórzy z Was mieli przygotować trochę materiałów do strony...

Jak tam spacery jesienną porą? Lasy są łaskawsze niż pola?
Kto był ostatnio na wycieczce - ręka do góry (tylko bez zamawiania pięciu piw hi hi)

Der K.: mówiłeś coś o książce (ciekawej) - aktualne?

P.S.
Nie wiem, czy to jesienny marazm, ale niektórym przestało się chcieć dzielić słowami z innymi (im więcej znajdek i ciekawostek tym więcej milczenia w tej rozmowie hi hi)...
M.

• 2 weeks later...

Witam

W kleje troszkę fantów z ostatniej Niedzieli bo cisza jak makiem zasiał.

Panowie to chyba już koniec sezonu niedługo śnieg spadnie , może korzystając z sobotniej pogody zrobimy jakiś rekonesans w lasku .

Oczywiście nikogo nie zmuszam do lasku może być pole .

pozdrawiam ...J...

Mam taki magnesik ale efekty są mierne,sytuacja jest podobna jak z wykrywką trzeba trafić na dobre miejsce.A tak na marginesie to podobno te jeziorka i stawy są już nieźle przeczesane .Jak byłem w ubiegłą niedziele 20km od Koszalina to chłopaki autem na gdańskich numerach czesali mój stawek. Pozdrawiam.

Chwała,

co się działo w sobotnio-niedzielnym czasie na koszalińskich przyległościach? Oblicze swe ukazały jakieś nowe znajdki, czy też pogoda dokuczała na całego?

Widzę, że stara gwardia zaszyła się głeboko w czeluści własnychm dokonań...

Bywajcie - M.

Na Niedalinie jeszcze nie byłem w tym roku już raczej nie będę bo magnesik schowałem do szafy.Dopóki nie będzie mocnego mrozu pobiegam z wykrywką ,bo u mnie sezon zaczął się bardzo późno. Pozdrawiam KOLEGÓW.

piotrek.klon-mam pytanie jakiej firmy będzie to sprzęt?

A stara gwardia chyba zmęczona sezonem!!!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie