woyta Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Napisano 25 Sierpień 2007 Jak w temacie - ołów, z którego okresu może być?pzdr woyta
woyta Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Napisano 25 Sierpień 2007 cd. sorry, że wcześniej stał tyłem do Was, ale już się obróciłem :)pzdr woyta
loszo_ZCH Napisano 28 Sierpień 2007 Napisano 28 Sierpień 2007 Witamjaki tam pionek szachowy, to zwykla zabawka zupełnie współczesna, tez takową posiadam, a pochodzi z tzw. jajka niespodzianki,pozdrawiem loszo_ZCH
pokemon Napisano 28 Sierpień 2007 Napisano 28 Sierpień 2007 Nie byłbym tego pewny, bo kolega woyta napisał ołów, a twój zdaje się jest mosieżny i zdaje się wzorowany na ww. co nie jest dziwne, bo zastanawiałem się skąd im się bierze tyle pomysłów na zabawki do tych jajek :-)
Catadero Napisano 28 Sierpień 2007 Napisano 28 Sierpień 2007 Też kiedyś trafiłem takiego,na plaży.Stoi sobie na półce razem z sześcioma innymi kinderkami".Woyta zobacz pod spodem - powinna tam być cyfra 8.Przy wysokości 2,9cm waży toto 0,015 kg(waga sklepowa). A wydaje się ciężki.Zrobiony jest z jakiegoś stopu.
pokemon Napisano 28 Sierpień 2007 Napisano 28 Sierpień 2007 Może być z brązu, ale czy brąz woyta pomyliłby z ołowiem?
loszo_ZCH Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 na moim pod spodem jest cyfra 5 ale to pewnie numer jakiejs serji produkcyjnej, i faktycznie jest dosyć ciezki, ale napewno nie z ołowiu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.