slapek Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Witam jest to mój pierwszy post na tym forum więc chciałbym się przywitać,i prosić o pomoc w zidentyfikowaniu podkładek.Znalazłem je na pozycjach niemieckich z 2 wś.
bjar_1 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Czy to nie przypadkiem ładunki dodatkowe do granatów od 12 cm sGrW 42?
slapek Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Dzięki panowie za pomoc macie rację to musi być proch,spala się intensywnie.
slapek Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Witam jest to mój pierwszy post na tym forum więc chciałbym się przywitać,i prosić o pomoc w zidentyfikowaniu podkładek.Znalazłem je na pozycjach niemieckich z 2 wś.
cbndm Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Dodatkowy ładunek zakładany na lotki do niemieckiego moDodatkowy ładunek miotający do moździerza niemieckiego kal 81mm zakładany na lotki.
Question
slapek
Witam jest to mój pierwszy post na tym forum więc chciałbym się przywitać,i prosić o pomoc w zidentyfikowaniu podkładek.Znalazłem je na pozycjach niemieckich z 2 wś.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.