slapek Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Napisano 25 Sierpień 2007 Witam jest to mój pierwszy post na tym forum więc chciałbym się przywitać,i prosić o pomoc w zidentyfikowaniu podkładek.Znalazłem je na pozycjach niemieckich z 2 wś.
bjar_1 Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 Czy to nie przypadkiem ładunki dodatkowe do granatów od 12 cm sGrW 42?
slapek Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Napisano 26 Sierpień 2007 Dzięki panowie za pomoc macie rację to musi być proch,spala się intensywnie.
slapek Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Napisano 25 Sierpień 2007 Witam jest to mój pierwszy post na tym forum więc chciałbym się przywitać,i prosić o pomoc w zidentyfikowaniu podkładek.Znalazłem je na pozycjach niemieckich z 2 wś.
cbndm Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 Dodatkowy ładunek zakładany na lotki do niemieckiego moDodatkowy ładunek miotający do moździerza niemieckiego kal 81mm zakładany na lotki.
Pytanie
slapek
Witam jest to mój pierwszy post na tym forum więc chciałbym się przywitać,i prosić o pomoc w zidentyfikowaniu podkładek.Znalazłem je na pozycjach niemieckich z 2 wś.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.