mgieta Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 Otatnio podczas pomocy przy zmiannie poszycia dachu na domu mojej teściowej z głebokiego kąta wygrzebałem poniemiecki magiel w stanie bardzo dobrym. Magiel jak magiel ale ma fajną tabliczke z nazwa producenta - patrz drugi post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgieta Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 Do tego jeszcze znalazłem skrzynke chyba po amunicji ale bez pokrywy są kartki z opisem zawartości ale juz nie czytelne - szkoda . A tyl razy tam łaziłem i nigdy tego nie widziałem ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 no to teraz teściowa razem z Twoją małżonką będzie Cię mogła nieźle wymaglować. Koniec z zaskórniakami i piciem z kolegami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 No kurde,jak fajnie zachowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramius Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Ciekawe znalezisko szkoda że ja nie mam takich fajnych rzeczy na strychu :Ppozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subhumans Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 hej no mój kolega ma właśnie jeszcze ładniejszy z Legnitz tylko nie chce go odstąpić bo jego matka go używa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.