mgieta Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Napisano 22 Sierpień 2007 Otatnio podczas pomocy przy zmiannie poszycia dachu na domu mojej teściowej z głebokiego kąta wygrzebałem poniemiecki magiel w stanie bardzo dobrym. Magiel jak magiel ale ma fajną tabliczke z nazwa producenta - patrz drugi post
mgieta Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Napisano 22 Sierpień 2007 Do tego jeszcze znalazłem skrzynke chyba po amunicji ale bez pokrywy są kartki z opisem zawartości ale juz nie czytelne - szkoda . A tyl razy tam łaziłem i nigdy tego nie widziałem .....
jacenty2004 Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 no to teraz teściowa razem z Twoją małżonką będzie Cię mogła nieźle wymaglować. Koniec z zaskórniakami i piciem z kolegami :)
Ramius Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 Ciekawe znalezisko szkoda że ja nie mam takich fajnych rzeczy na strychu :Ppozdrawiam
Subhumans Napisano 30 Sierpień 2007 Napisano 30 Sierpień 2007 hej no mój kolega ma właśnie jeszcze ładniejszy z Legnitz tylko nie chce go odstąpić bo jego matka go używa :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.