piotr30 Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Napisano 21 Sierpień 2007 witam .jestem tu nowy i od razu prosze o pomoc w identyfikacji takiego o to guzika.
piotr30 Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Napisano 21 Sierpień 2007 witam .jestem tu nowy i od razu prosze o pomoc w identyfikacji takiego o to guzika.
piotr30 Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Napisano 22 Sierpień 2007 dzieki za podpowiedz, mam juz taki jeden i na alle.. pojawil sie taki sam wiec chcialem sie przy okazji dowiedziec co to bo moze warto miec dwa.jak zdobywalem pierszy typ mowil cos ze to od jakiejs galowej czesci umundurowania tylko nie wiedzial jakiej formacji. widze jednak ze nie bardzo wiedzial sam.pozdro
Catadero Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 Pomorze by Ci pomogło,ale nie pomoże,bo nie wie.
abcd Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 Znak swastyki był używany od stuleci przez wiele kultur,ale biorąc pod uwagę realia, jest to zapewne hitlerowski gustowny drobiazg.W Niemczech były wykonywane cywilne broszki ,znaczki,bransoletki,guziki z motywem swastyki.
Pytanie
piotr30
witam .jestem tu nowy i od razu prosze o pomoc w identyfikacji takiego o to guzika.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.