fakker Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Oto owoce" dzisiajszego wypadu.Część z nich po wstępnym oczyszczeniu i zrobieniu fotki dostała buzi i papa do ziemi z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Po wadze tego co zostało musiał to byc wiekszy kaliber .Bicia miał 58 44 26 .Z powrotem w ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Troszke mniejszy kaliber , spłonka leżała obok o ile to od niego C B A 16?10.Tak samo papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Takie cudo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Klamerka i jakieś trzy rodzaje czegoś w rodzaju jak grot ,kawałek jakiegos ostrza i cos jak sierp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Wszystkie wyszły w jednym miejscu.Sadząc po stanie jednej łuski chyba Saszka miał niezamierzoną detonację .Zrobiły papa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Następne nieodpalone .Tak ja poprzednio papa.Większa 37 P154 S 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Jakas klamerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 No i na koniec naparstek z guzikiem.No teraz moge go przyszyć na miejsce brakującego co urwałem i odrazu mam zabezpieczenie na palec.Czyli wypadzik na coś się przydał. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 Witam!Ja też mieszkam w poznaniu, i wykrywka jest dosłownie w drodze. Może mi pan zdradzi gdzie w poznaniu i jego okolic można wyrwać takie fanty. Niech pan lepiej pisze na Buszmenjunior@poczta.onet.pl bo jak tak wszyscy zobaczą to nic dla nas nie zostanie panie fakker :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Zapomniałem jeszcze o tym.Napis: S.S T.A N...RAC A W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 Dzisiejsze badziewko.Wykopane po kilku godzinach spędzonych na poletku.Guzikówkę mam już kompletną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 Z ciekawszych rzeczy wyszło coś takiego.Aluminiowa blaszka z resztką czegoś do czego była przymocowana w języku którego nie cierpię :)Może któryś z kolegów oświeciłby mnie co tam jest napisane bo ja nie mam bladego pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 Krzyżyk .Trochę poprostowałem bo był ładnie pozawijany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 Krzyżyk .Trochę poprostowałem bo był ładnie pozawijany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 Guzik z koroną .Może ktoś się orientuje kto miał takie guziki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 guzik pruski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 pierwszy raz widze taki pruski guzik.. jakis niemłody wzór. wrzuc na id. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Guzik Pruski 1-szo wojennypozdrawiam pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2007 Jeżdziec bez głowy.Kanarek sie spisał bo szarpnął go prawie z 45 cm więc jak na niego to chyba dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2007 Jakowaś monetka - stan jak widać. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2007 Jeszcze gorszy stan :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2007 Identyczna blaszka jak parę zdjęc wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2007 Pierwszy sygnał na dzień dobry na poletku,trochę na mnie czekała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.