Gość Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 Student 4 roku poznańskiej akademii sztuk pieknych- architektura.
lagisz Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 Klania sie student II roku prawa UŚ pozdrawiam
krzysiek Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 Skoro prawie wszyscy :)z wykształcenia mgr. inż. informatyk spec. projektowanie systemów aplikacyjnych.A teraz własna firma - projektowanie i wykonywanie systemów i aplikacji sieciowych (intranet, internet)Z zamiłowania - badacz historii regionu. Najlepiej z saperką w ręku :)PozdrawiamKrzysiek
janek_toruń Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 a ja z wykształcenia - fizyka jądrowa, z zamiłowania faszysta :) he he zawód prezes he hea i tak wszystko to kupa, liczy się człowiek, i III Rzesza,Wehrmaht uczy, Wehrmaht bawi , Wehrmaht nigdy cie nie zdradzi.pozdrjanek
dyzio Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 - wykształcenie średnie- nie karany- żonaty- był w wojsku /15pułk artylerii/ 1982-1984 stopień bombardier- żona sztuk 1- teściowa sztuk 1- teściu sztuk 0- ilość wykrywaczy sztuk 1,333- ilość skarbów mało- współczynnik wyrozumiałości żony odnośnie szukania skarbów =3- współczynnik jednomyslności kumpli zeby jechać na skarby 5+- współczynnik apetytu na czołg - wysokiostatni sen: dowiadujemy się że w rzece zatopione są dwa czołgi. Przesuwamy bieg rzeki i na dnie pojawiają się dwa czołgi /ruskie t-34/ jeden nówka z całym osprzętem czuć zapach smaru fabrycznie nowy, drugi bez wieżyczki ale też piękny. Postanawiamy przyjść następnego dnia rano żeby je wydobyć dla pewności żeby nam ich nikt nie gwizdnął przywracamy bieg rzeki... Zmęczony idę we śnie spać i cieszę się że to nie sen zasypiam i rano w łóżku stwierdzam że to jednak był sen- ilość wizyt u psychoanalityka 0 pozdrawiam janek
okejos Napisano 13 Grudzień 2003 Napisano 13 Grudzień 2003 mgr.inz. rolnik po AR Lublinchyba z tąd to zamiłowanie do grzebania w ziemi :)))a aktualnie Handlowiec
Gość Napisano 13 Grudzień 2003 Napisano 13 Grudzień 2003 WITAM:))za miesiąć inż. informatyk :)a narazie technik elektryk;) ( nie pracuje w zawodzie :)) W SUMIE TO NARAZIE NIGDZIE NIE pracuje:) jeszcze przez miesiąc student:)
Andreos Napisano 13 Grudzień 2003 Napisano 13 Grudzień 2003 Niedokończony" architekt. Od ładnych paru lat grafik komputerowy na własnym garnuszku :)Pozdrawiam
voo74 Napisano 13 Grudzień 2003 Napisano 13 Grudzień 2003 INFORMATYKA Kolego, nudne komputery..., praca w ogromnym, międzynarodowym przedsiebiorstwie...pozdrawiamTomek
pomsee Napisano 13 Grudzień 2003 Napisano 13 Grudzień 2003 Technik budowlany i niedokonczony oraz niespelniony historyk :( Obecnie ciagle tymczasowo w USA.Pozdrawiam wszystkich,Wojtek
sebastian Napisano 13 Grudzień 2003 Napisano 13 Grudzień 2003 Studiuje zaocznie politologię. Praca firma - wydawnictwo multimedialne.
Gość Napisano 13 Grudzień 2003 Napisano 13 Grudzień 2003 Politolog z wykształcenia - WDiNP UW.Urzędnik ubezpieczeniowy - nie agent. Po prostu robię w jednej z ubezpieczalni. Żeby nie było, że uprawiam krypciochę" to nie podam nazwy. Powiem, że to ta co może taniej".
koń Napisano 14 Grudzień 2003 Napisano 14 Grudzień 2003 Średnie mechaniczne-kierowca mechanik.Wykonywany operator sprzętu specjalnego-strażak.Z poważaniem koń.
d007 Napisano 14 Grudzień 2003 Napisano 14 Grudzień 2003 cywilne:-technik mechanik samochodowy -technik ochrony osób i mienia ( za pól roku )wojskowe:-dowódca drużyny, BWP-1 (kapral p.zmech.)Obecnie pracuje jako monter samochodów (robimy duuuuuużo samochodów ;)pozdrawiam d007
vonadamski Napisano 14 Grudzień 2003 Napisano 14 Grudzień 2003 Witam!!!hmmm ja chyba jako jedyny na tym forum jestem sobie żołnierzem zawodowym w stopniu chorążego [8 lat w MONie:)] Student 3-go roku Resocjalizacji na APS.Z powazaniem vonadamski
Gość Napisano 14 Grudzień 2003 Napisano 14 Grudzień 2003 wyuczony i przez lata wykonywany: archeolog z dorobkiem naukownym (UW)wykonywany: od X lat: duzy i bardzo duzy byznes - pierwsza linia zarzadzaniaumilowany: archiwista, badacz; lyterat - z Kudim cos wspolnie robimy, i mamy jeszcze pomyslow i sporo materialow na pare lat.wymarzony: zegarmistrz-wynalazca: jak by to zrobic, zeby bylo wiecej czasu... ;-)
piterb1 Napisano 14 Grudzień 2003 Napisano 14 Grudzień 2003 mgr genetyki inz. rolnictwa urzedas i wlascicel ziemski:)
dago Napisano 14 Grudzień 2003 Napisano 14 Grudzień 2003 vonadamski...nie jedyny bo jestem jeszcze ja :-). Z wykształcenia geograf (Uniwersytet Gdański), po drodze leśnik, obecnie żołnierz zawodowy. Dotychczas siedziałem w papierach i mapach gdzie tropiłem różne zagadki..teoretycznie, od lata mam piszczałkę i zaczynam..praktykę. Pozdrawiam.
yupiter Napisano 14 Grudzień 2003 Napisano 14 Grudzień 2003 Witam wszystkich.Z zawodu jestem mgr ekonomii.Pracuję w zawodzie prowadząc polski oddział firmy należącej do koncernu miedzynarodowego.PozdrowieniaYP
yack Napisano 14 Grudzień 2003 Napisano 14 Grudzień 2003 witam. tech. elektronik, praca - energetyka, I rok studia zaoczne elektrotechnika polibuda poznańska. pozdrowienia
Gość Napisano 14 Grudzień 2003 Napisano 14 Grudzień 2003 Paweł 22l-Ratownik Medyczny,miejsce pracy Pogotowie Ratunkowe/Zdunska Wola
max Napisano 14 Grudzień 2003 Napisano 14 Grudzień 2003 Z dyplomu ...dentysta ale param się zarządzaniem w farmacji.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.