danieloff Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Napisano 8 Grudzień 2003 Ciekawi mnie, kim są na codzień ludzie penetrujący bunkry, poszukujacy monet, militariów, miłośnicy dawnych budowli, historii, odtwarzający bitwy i oddziały - jednym słowem, czym zajmujecie się gdy akurat nie macie w rękach wykrywacza i saperki:-) Nie chodzi o szczegółowe informacje - wystarczy krótka informacja - czy studiujesz, lub w jakiej branży robisz. Nie chodzi o badania rynkowe - zapewniam. Po prostu interesuje mnie profil zawodowy naszego środowiska.Pozdrawiam wszystkich!Daniel
ms Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Daniel - powinienes zaczac od siebie:-)ms - branza wszelaka z ukierunkowaniem na wspolprace z pieknymi krajami bylego ZSRR:-)studia za soba, jakze odlegle od tego czyms sie param":-)
danieloff Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Napisano 8 Grudzień 2003 Jasne, zaczynam od siebie - studia dziennikarskie,a obecnie transportowe. Urzędnik kolejowy.danieloff
ms Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Daniel - konczylem podobne studia (tranport), jednak kolej ze swoimi sypendiami mnie nie zachecila:-)ale to taka drobna dygresyjka...
milbas Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Studia prawnicze skończone. Prawnik (he he :-)))).Pozdrawiam
Jaro5 Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Witam.Aktualnie studia doktoranckie - ochrona środowiska (końcówka).Pozdrawiam
bjar_1 Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 IV klasa Liceum Ogólnokształcącego... maturka niedługo...:)pzdrbjar_1
SZZ Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Witam i pozdrawiam - mgr historii, pracownik jednej z centralnych instytucji państwowych. Czy jest jeszcze na tym forum ktoś po historii?SZZ
Gość Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Witam, tez sie pochwale.Mgr inz. mechanik Akademia Górniczo-Hutnicza w Krakowie, pracuje prawie w zawodzie.Pzdr
macek Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Z zawodu archeolog (specjalizacja wczesne średniowiecze)Z zamiłowania historyk wojskowości (szczególnie XVII wiek)pzdr
greg83pp Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Ja z Liceum - IV klasa, maturka z historii :)Może się uda na historię dostać:))PozdrawiamGrzesiek
Gość Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 też sie pochwale, a co...;))) podyplomówka z prawa pracy, w przyszłym roku przewód.pozdrawiam
ms Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 no drodzy panstwo, przepraszam ze narusze i zakloce bieg wpisow ale jak do tej pory sama elyyyta:-)prawnicy, historycy, urzednicy, wyzsze wyksztalcenie, doktoraty, liceum z ukirunkowaniem na ambitne studia:-)
bjar_1 Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 No ja też ,podobnie jak greg83pp - maturka z historii:)
pol Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 No to i ja :4 klasa technikum elektroniczno - komputerowego w Gorzowie Wlkp.Studia może Poznań , Szczecin.Pracuję nad sprzętem elektronicznym mogącym mieć zastosowanie w eksploracjach.P.S.I nie jest to elektroniczna łopata :Dpozdro pol
ms Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 pol - opracuj elektorniczny, bezdotykowy paralizator wrogow eksploracji, cokolwiek i ktokolwiek by to mialo byc:-)
bjar_1 Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 No i widzicie - trochę młodzieży tutaj jest!Jednak nie wszyscy oglądają Bar" i Big Brothera" ,albo wciągaja kreski na dyskotekach....
El Camino Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Witam wszytkich - inzynier informatyk :D Praca w własnym zawodzie (ale to brzmi :)
ujazdy Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 po pierwsze - technik mechanik pojazdow samochodowych;po drugie - mgr historii;
Domino(*) Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 1 klasa Liceum Profilowanego Polski-Historia.jeszcze troche czasu do maturki:DPzdr
Nanook1978 Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 1. zawód wyuczony - technik mechanik specjalność udowa maszyn",2. zawód wykonywany - spec. ds. rozliczeń świadczeń zdrowotnych z NFZ.
Indiana Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 2 klasa LO, matura z historii na szczęście dopiero za rok:)
rorvik Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Taa... V rok Polonistyki UW.Pozdrawiamrorvik
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.