Skocz do zawartości

co robicie-profil zawodowy poszukiwaczy

danieloff

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ciekawi mnie, kim są na codzień ludzie penetrujący bunkry, poszukujacy monet, militariów, miłośnicy dawnych budowli, historii, odtwarzający bitwy i oddziały - jednym słowem, czym zajmujecie się gdy akurat nie macie w rękach wykrywacza i saperki:-) Nie chodzi o szczegółowe informacje - wystarczy krótka informacja - czy studiujesz, lub w jakiej branży robisz. Nie chodzi o badania rynkowe - zapewniam. Po prostu interesuje mnie profil zawodowy naszego środowiska.
Pozdrawiam wszystkich!
Daniel
  • Odpowiedzi 139
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Daniel - powinienes zaczac od siebie:-)

ms - branza wszelaka z ukierunkowaniem na wspolprace z pieknymi krajami bylego ZSRR:-)
studia za soba, jakze odlegle od tego czyms sie param":-)

Napisano
Daniel - konczylem podobne studia (tranport), jednak kolej ze swoimi sypendiami mnie nie zachecila:-)
ale to taka drobna dygresyjka...
Napisano
Witam i pozdrawiam - mgr historii, pracownik jednej z centralnych instytucji państwowych. Czy jest jeszcze na tym forum ktoś po historii?
SZZ
Napisano
Witam, tez sie pochwale.
Mgr inz. mechanik Akademia Górniczo-Hutnicza w Krakowie, pracuje prawie w zawodzie.

Pzdr
Napisano
Z zawodu archeolog (specjalizacja wczesne średniowiecze)

Z zamiłowania historyk wojskowości (szczególnie XVII wiek)

pzdr
Napisano
też sie pochwale, a co...;))) podyplomówka z prawa pracy, w przyszłym roku przewód.pozdrawiam
Napisano
no drodzy panstwo, przepraszam ze narusze i zakloce bieg wpisow ale jak do tej pory sama elyyyta:-)
prawnicy, historycy, urzednicy, wyzsze wyksztalcenie, doktoraty, liceum z ukirunkowaniem na ambitne studia:-)
Napisano
No to i ja :4 klasa technikum elektroniczno - komputerowego w Gorzowie Wlkp.Studia może Poznań , Szczecin.Pracuję nad sprzętem elektronicznym mogącym mieć zastosowanie w eksploracjach.

P.S.I nie jest to elektroniczna łopata :D

pozdro pol
Napisano
pol - opracuj elektorniczny, bezdotykowy paralizator wrogow eksploracji, cokolwiek i ktokolwiek by to mialo byc:-)
Napisano
No i widzicie - trochę młodzieży tutaj jest!
Jednak nie wszyscy oglądają Bar" i Big Brothera" ,albo wciągaja kreski na dyskotekach....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie