krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Syberia. Katastrofa kolejowa w której ocalał jeden człowiek - student z Moskwy.Przedziera się przez lodowatą pustynie i widzi nagle majaczące w oddali światełko...Resztką sił dociera do zbudowanej z bali , omszałej chaty.Wali do drzwi ... i po długiej chwili otwiera mu stary , zarośnięty dziad. - Ty kto ? - pyta dziad - ja student z Moskwy dziadku , przygarnijcie... - Z Moskwy ? - skrzecze dziad - przecież tam Niemcy ! - Ależ dziadku , Niemca w 45-ątym wygnaliśmy , Berlin zdobyliśmy , nie ma wojny ! Dziad się zasępił , coś pod nosem mruknął i westchnął : - A ja te pociągi wysadzam , wysadzam , wysadzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Yeti... niby że ja ? Przeca grzeczny jak nigdy jestem ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Wylądowało na Ziemi UFO. Traf chciał że przy stacji benzynowej. Wychodzi Ufok , mierzy , liczy i pisze raport dla swoich przełożonych : Ziemianie wyglądają tak jak my - tylko trzymają palec w uchu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Krecik na moj ciasny umysl to chyba nie do Ciebieale co racja to racja - Panowie trzymajcie poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Pocieszyłeś mnie Woytas...choć nie do końca. Jeśli Ty masz ciasny umysł" to czas bym nad sobą pomyślał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Psychiatra rozmawia z pacjentem : - Ile nóg ma pies ? - cztery... - A ile ma ogonów ? - jaden - A ile ma nosów ? - Panie doktorze , czy pan nigdy nie widział psa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Ni mam monopolu na ciasny umysl... jest nas wiecej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Komisja wojskowa.- Nowak!- Jestem!- Majtki w dół i pochylić się!Rekrut posłusznie pochylił się i czeka.Lekarz katem oka zerknął i dalej wypełnia formularz- Podnieście jajka!Poborowy pochylony, zacisnął zęby, poczerwieniał, z pod ściany doszedł go delikatny chichot siedzących pielęgniarek.- Jajka podnieście!Zacisną pięści, aż kłykcie pobielały, zsiniał z wysiłku, i ciężko począł oddychać.- Nie mogę! - wycharczał ostatkiem sił.Lekarz popatrzył zza okularów- RĘKOMA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamol4 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Stirlitz szedł ulicami Berlina, coś jednak zdradzało jego tożsamoś. Może walonki, może kufajka, a może ciągnący się za nim spadochron:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Wiszą na gałęzi dwa leniwce.Wiszą dzień , dwa , trzy dni - czwartego dnia jeden z nich się poruszył. Drugi mówi : - Coś ostatnio nerwowy się zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Rosjanie zakupili w Kanadzie dużą ilość pił spalinowych.Po trzech miesiącach składają reklamacje .Najlepsi specjaliści ścinają dwa drzewa - a w/g producenta można ściąć cztery na minute...Po wymianie nieprzyjemnych pism , przyjeżdża do Rosji ekipa z firmy.Wchodzą do lasu , odpalają piłe...i nagle słychać : - Wania , to warczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Myśliwy upolował już wszystkie na świecie zwierzęta oprócz niedźwiedzia polarnego. Jedzie na Syberię i ...widzi misia. Składa się, wypala i ...pudło. Po kilku minutach czuje na ramieniu czyjąś dłoń. Odwraca się i widzi miśka. A ten mówi:- Stary, my tu mamy taki zwyczaj. Strzelasz -chybiasz. Ja gwałcę.Cóż było robić. Po fakcie myśliwy wraca do domu. Kupuje lepszy sprzęt, ćwiczy i wraca na Syberię. Widzi miśka, celuje i znów pudło. Obolały wraca do kraju ,ćwiczy, kupuje najlepsze bajery i ...Syberia. Jest! Widzi go! Mierzy! Naciska spust i ...Ktoś puka go wramię i mówi:- Oj, stary ty to tu chyba nie przyjechałeś polować!Grzybiarz łazi po lesie, łazi, aż się zgubił. Wpada w panikę i zaczyna wrzeszczeć:- Ludzieeee!Na pomoc!!!Ktoś stka go w ramię. Patrzy ato niedźwiedź.Ten mówi:- Stary, czemu tak sie drzesz?-Bo sie kurczę zgubiłem i myślę wrzasnę, ktoś usłyszy, pomoże...- Ja usłyszałem. Pomogło??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Dwóch wędkarzy łowi ryby w spokojnej zatoczce.Nagle przy samych spławikach przepływa motorówka ciągnąca narciarza wodnego. Raz , drugi , trzeci... - To ch... , wszystkie ryby nam wypłoszy - mówi jeden - A żeby tak się padalec utopił - dodaje drugiNagle narciarz wywija orła " i znika pod wodą. - No , tośmy wywróżyli - trzeba chłopa ratować !Wskakują do wody i po chwili wyciągają topielca. Nie oddycha więc próbują zrobić sztuczne oddychanie. Nagle jeden ze wstrętem odwraca głowe i mówi : - Fuu , jak on śmierdzi ! - Ty , to nie nasz ! Nasz miał narty a ten ma łyżwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar35 Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Kowalski wyzionął ducha i poszedł do piekła.W piekle jak to w piekle wita do Lucyfer i mówi.- Wiesz Kowalski, tak cie trochę obserwowałem i muszę ci powiedzieć że podobało mi się twoje zachowanie , dlatego jako jedyny możesz wybrać sobie karę. Chodź oprowadzę cię.Wchodzą do pierwszej groty, a tam facet przykuty do skały , i jakiś diabeł wyrywa mu paznokcie.Lucyfer mówi:-Ta kara może ciężka , ale przewidziana tylko na 3 miesiące.Kowalski na to:Nie no diabeł nie dam rady , za długo wymyśl coś lżejszego.No to Lucek prowadzi go do drugiej groty, w której stoi wielki kocioł , w którym gotuje się smoła, a smole gotuje się jakiś nieszczęśnik.-ta kara jest troche dłuższa ale przewidziana jest na pół roku.Kowalski:|Diabeł miej trochę litości , wymyśl coś jeszcze lżejszego.No dobra Kowalski , mam coś specjalnego , dla ludzi wyjątkowych, i prowadzi go do trzeciej groty. W tej grocie facet przykuty do skały , a Pamela Anderson robi mu loda.Diabeł mówi-Ta specjalna kara jest przewidziana na rok.Bierzesz?- Kowalski aż podskoczył z radości.Kur... diabeł pewnie że biorę!!!Na to Lucyfer:-Dobra Pamela!! Masz zmianę!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 - Dlaczego Niemcy lubią Mercedesy? Bo mają celownik iczują się jak w Tygrysie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Na spotkaniu niemieckiej rodziny dziadek ogląda z wnuczkiem stare fotografie. Wnuczek co chwila pyta o jakaś osobę na zdjęciu:-A kto to jest?-To jest wujek Hans.-A to?-A to jest ciocia Helga.-A ten pan na trybunie w mundurze i z takim śmiesznym wąsikiem?-To jest bardzo zły człowiek, uczynił‚ bardzo, bardzo dużo złego na świecie.-Dziadku, a to chyba ty maszerujesz pod trybuną w pierwszym szeregu z podniesioną ręką? Chyba coś krzyczysz?-Tak, tak...Hola, hola zły człowieku...! Hola, hola!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Drogowcy to najmniejsi ludzie na świecie - jak spadnie 10 cm. śniegu już ich nie widać... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Bylo ale powtorze.Kto to jest hydromasaz ?Masaz robiacy kielbase z wody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Jednostka wojsk pancernych. Młodzi żołnierze stoją przy czołgu. Podchodzi do nich dowódca.- Nazywam się kapitan Dyszel. Od dzisiaj jestem waszym dowódcą.- Tak jest panie kapitanie!- Żeby nie było niejasności - co jest najważniejsze w czołgu?- Działo - mówi jeden.- Nie,najważniejszy jest pancerz - rzuca drugi.- Radiostacja jest najważniejsza-krzyczy trzeci.- Bzdura, głupoty gadacie! Zapamiętajcie! Najważniejsze w czołgu, to nie pierdzieć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Albo to:DIdą dzieci przez pole minowe, i machają rączkami na dwa kilometry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 może nie kawaly ale też śmieszne ;Dhttp://nazwiska.friko.pl/#200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Leci spadochroniarz i walcząc z linkami próbuje bezskutecznie otworzyć spadochron.Nagle widzi w powietrzu jakiegoś faceta. - Panie , jak to się otwiera ? - pyta - Nie wiem...jestem saperem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Kapral zwołał swoją ekipę i pyta się:-Kto chce jechać Na zbieranie ziemniaków?zgłosił się jeden.- Dobra ty jedziesz , reszta idzie na piechotę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Na poligonie jezioro. Na pomoście wędkują pułkownik i parę metrów dalej sierżant. Pułkownik moczy kija bez rezultatów a sierżant ciągnie rybę za rybą. Pułkownik podchodzi i rozkazuje :- Sierżancie, przesiądźcie się na moje miejsce. Sierżant wykonuje grzecznie rozkaz i po zmianie stanowisk dalej ,,goli'' ryby a pułkownik znowu nic.- Sierżancie, powiedzcie w czym tkwi tajemnica, że u was cała siatka a ja nie mam nawet brania ?- To taki nasz rodzinny sekret- mówi sierżant - zawsze na haczyk obok robaczka zakładam włos z damskiej piczki...Nazajutrz,leży pułkownik z pułkownikową w łóżku. Z zamiarem udania się na ryby, przypomniał sobie o poradzie sierżanta. Ostrożnie podwinął kobicie koszulkę nocną, delikatnie uchwycił jeden włosek i zdecydowanie pociągnął !Na to zaspana żona : Co sierżancie, znowu na ryby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 co robi żyd na huśtawce?- Wkurwia snajpera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.