huk 100 Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2009 kopijnik -wiesz że masz u mnie przepustkę ????chylę czoła - do usług !!!! -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2009 to nie mazury panowie -to mazowieckie ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 To powiedz gdzie u NAS są takie klimaty ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Bandzior26 tam gdzie jest ta woda były kiedyś pola i wyciągałem różne graty -teren już przetrzepany -ale rozumiesz że muszę mieć kawałek pola aby jechać z młodzieżą na ognisko :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2009 to dokładnie środek obecnego jeziorka :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 23 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2009 a to stało za płotem u chłopa - z tego miejsca :):) nie che już grzebać po wyszukiwarce ale to było już na forum parę lat temu - dawno i nie prawda jakby to pewien kolego powiedział :):) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Te wszystkie huki sa twoje? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Wszystkie huki" - huczki" - huczątka" - są Nasze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Nasze..."ykhmn czy ja dobrze zrozumiałem? I te trzy kropki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Nie wiedziałes że Huk i Kopijnik to...ekhm ehm... no wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Nasze, Polskie, nie Niemieckie itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 No tak wasze"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Aby znaleźc odznake, medale, hełmy, naboje, manierki trzeba szukac po nieboszczykach. Czy tak robicie? Poszukiwacze to nie złodzieje. Też byłem na wypadzie dzisiaj na froncie wschodnim i znalazłem łuski, naboje od ppsh, i inne oraz co jest oczywiste porozsypane odłamki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Poszukiwacze to nie złodzieje." Ale sensacje odkryłeś...Na froncie wschodnim..." hehe no popatrz.Znaleziska przednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 radek98k -' znaleźc odznake, medale, hełmy, naboje, manierki trzeba szukac po nieboszczykach'-.. mhhh to wychodzi na to (z tego co piszesz)ze tu 100% ludzi na tym forum to HIENY ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 tylko poszedłem do roboty a tu widzę -pięknie sie zaczyna :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 panowie a co sie tyczy dzieci to jak byście zobaczyli jeszcze kopijnik2owe to by wam kopara opadła :):):)ma chłop zdrowie :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 O boże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 oupssss zamiast do okienka gg to napisałem tutaj przepraszam.Ps. Chociaż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Nie wiem z czego pochodzi pokazana przez Ciebie część:http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum23/dzi_025.jpgale z tego co ja się oriętuję nie pochodzi ona z RSO.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_Macragge Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Widzisz huku, zostałeś hieną! :P A z tego RSO / Stuga to pewnie jeszcze Niemców wygoniłeś, prawda? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 Panie -Lord_Macragge proszę mnie nie mierzyć własną miarą jeżeli pan jest hieną to pana sprawa nie mam nic przeciwko - co do mojej osoby to proszę sie trzymać od niej z daleka a jeżeli pan ma tylko takie bzdury do powiedzenia w tym wątku to proszę lepiej więcej nie pisać . Lemeryt -dzięki wiem teraz że RSO mogę wykluczyć -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 jeszcze jedno Lord_Macragge-myślałem że -że -Lord " w niku do czegoś zobowiązuje -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kado15 Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 He he he.... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 huku od dawien dawna wiadomo: są ludzie i taborety.ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.