Skocz do zawartości
  • 0

gwiazda davida

radek66

Pytanie

Napisano

koledzy poszukiwacze i kolekcjonerzy :) mam do was pytanie, a mianowicie prosbe o wycene ( jezeli ten przedmiot jakas wartosc pieniezna posiada, procz kolekcjonerskiej) tej oto gwiazdy davida", wraz z dokumentem instruujacym co do praw Zydow w faszystowkiej Polsce. prosze o uczciwe i rzetelne odpowiedzi :))
pozdro radek66

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

koledzy poszukiwacze i kolekcjonerzy :) mam do was pytanie, a mianowicie prosbe o wycene ( jezeli ten przedmiot jakas wartosc pieniezna posiada, procz kolekcjonerskiej) tej oto gwiazdy davida", wraz z dokumentem instruujacym co do praw Zydow w faszystowkiej Polsce. prosze o uczciwe i rzetelne odpowiedzi :))
pozdro radek66

Napisano
Wyjasnij mi więc o wielki znawco historii czym jest owa wymyślona przez Ciebie 'faszystowska Polska' czy to taka sama mityczna kraina jak Olimp czy też coś innego. Dla mnie to paszkwil pokroju 'polskich obozów koncentracyjnych' i albo efekt niewiedzy albo próba paskudnej manipulacji i pisania historii na nowo.
Napisano
Faszystowska Polska to biała karta naszej historii.
Proszę o więcej informacji, może napiszemy historię naszego kraju na nowo?

Cóz... jakim trzeba być nieukiem i ignorantem żeby pisać takie bzdury. Ręcę opadają. Już nie chodzi o faszystowskie niemcy ale o faszystowską Polskę.

Naród głupieje. Czas umierać.
Napisano
Chłopak chciał dobrze, lecz się źle wysłowił, a wy już skaczecie mu do gardła.Trza umieć czytać między wierszami.
Po mojemu to żadki fant.Trochę mnie to dziwi że instrukcja obsługi" jest napisana TYLKO po polsku a nie w jidisz.

Radku66 jak chcesz to sprzedać to wystaw to na Ebaya nie Allegro.Jak to orginał to izraelici dadzą mnoga dzieńgów"
Napisano
Zwracam uwagę na mały szczegół- zamieszczone przez Radka zdjęcie pochodzi właśnie z Ebaya i pewnie tam użyto tego zwrotu, a on tylko przeklepał na polski język...
Napisano
Tak badzmy dali wyrozumiali, na takie zle wyslawianie sie i nic sie dalej nie zmieni, tak jak z tymi klamstwami o polskich obozach.Nie ma i nie moze byc tolerancji dla takich zdan i trzeba mocno zwracac wrecz do samego szpiku kosci uwage na to !!!!!
Napisano
Dzisiaj będziemy wyrozumiali, jutro przymkniemy oko a za tydzien czy miesiąc takie zwroty jak 'faszystowska Polska' wejdą w świadomość ludzi tak samo jak słynne polskie obozy i bedzie kiszka i rozlane mleko - bo na zachodzie niedouczony i pozbawiony wiedzy historycznej tłum połknie haczyk i sie zacznie, trzeba to piętnować póki mamy możliwość.
Napisano
Polskie obozy ,to już chyba wyjaśniono !!!
Teraz pojawia się faszystowska Polska i to na naszym Forum.
Ludzie czas się opanować !!!
Napisano
Szkoda gadac, tym co wykryli faszystowskie Niemcy polecam wracac do podstwówki, tym co faszystowska Polske - polecam sie ogarnąć i trzasnac w łeb a pozniej wrócic do podstawówki...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie