huk 100 Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 karpik niczego sobie heheh-jeszcze raz gratuluje -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 Widziałem i czytałem ten post tylko nie byłem zalogowany jeszcze na odkrywcy, huk 100 dzięki za linka. Huk ciekawi mnie czy nie spotkalismy się w Bieszczadach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Też kiedyś chciałem się dowiedzieć od Huka czy przypadkiem się gdzieś nie spotkaliśmy albo minęliśmy na drodze :) ale pewnie nawet jeśli to nie uznałbyś go za człowieka tylko za kupkę złomu :) bo zapewne wlókłby swoje fanty, a jak wszyscy wiedzą Huk zawsze znajduje ok 100kg fantów :) pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 kochani to nie jest tak do końca nie zawsze znajduję coś fajnego -a jestem już na takim etapie że wykrywacz nie jest najważniejszy w moim życiu -już to gdzieś tu pisałem-życie jest jedno i wiem jak bardzo jest drogie -uwierzcie mnie staremu pierdole heheheh -również dobrze wychodzą poszukiwania bez wykrywki -ale nie o to chodzi abym was zrażał do wykrywacza co to nie -to bardzo fajne i pozytywne hobby -tylko aby w tym wszystkim sie nie zatracić -jest jeszcze rodzina itp.-pozdro-( już słyszę komentarze -a świstak sreberka zawijał heheheh- pozdrawiam Bieszczadników tych prawdziwych -garbów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 znowu coś nawywijam – stary już jestem i się rozklejam hehehehpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Nie no spoko huku. Jesteś długodystansowcem i w dłuższym okresie czasu trzeba się z tobą zgodzić. Ja mam swoisty patos bo tak: pracuję i trochę się złoszczę że nie mam czasu polatac z wykrywką, a jak nie bedę miał pracy, to nie bedę miał na chleb he,he Pozazdrościc studentom, kawalerom i innym singlom mającym luźne podejście do życia, albo i nie pozazdrościć, bo niektórzy mają czas, bo nie mają pracy, a brak pracy ich też męczy, więc co im pozostaje? Może wykrywka daje im jakieś zajęcie i oderwanie od smutnej rzeczywistości, której niestety władza ludowa (upssssssss sorki!) władza kapitalistyczna chciałaby nas pozbawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 Witam wszystkich, wróciłem z ryb ale karpie w tym roku chyba zastrajkowały bo ciężko było cos złapać. Kilka dni nad wodą dobrze wszystkim zrobiło, nabraliśmy sił więc na łikendzie trzeba wybrać się do lasu coś pokopać, oczywiście jeżeli coś będzie ciekawego to zamieszcze na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Wita!!!!Panowie z polski szukajcie fantow u siebie a nam miejscowym szperaczom zostawcie bieszczady w spokoju.pozdrawiam!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 oj kijow ,kijow hehe-ok przepraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2007 kijow Bieszczady są dla wszystkich , żeby coś znaleśc to trzeba mieć fajne miejscówki , choć też czasem się denerwuje jak widze w oddali na stokówce 8-10 osób z piszczałkami po których pozostaje setki kraterów" a schodząc do drogi stoi trzy samochody na obcych blachach...., no ale trudno każdy chce coś znaleść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Wycieczki zorganizowane, z reguły kończą się na marzeniach pobudzonych przez internet. Trudny teren, brak efektów, często korygują fantazje o bieszczadzkim eldorado. Tak na prawdę, trzeba sie w cholerę, czasami bezowocnie nachodzić, i spędzić mnóstwo czasu, aby znaleźć dobre miejsce-ciekawy fanty, bo takowych jest już coraz mniej. Zresztą świadczą o tym coraz częstsze wyjazdy miejscowych a obczyznę".pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Witam wszystkich po pięknym łikendzie : ) Bardzo ładna pogoda dopisywała, słoneczko i dość przyjemna temperatura tylko chodzić po górkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 zaraz na początku podniosłem bardzo ładną klamerke carską leżała zaraz pod liściami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 dość ciekawa rzecz ładownice stalowe do mannlichera model zastępczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 wreście trafiam piękny sygnał i kopie i oczom nie wierze cały pas z klamrą w bardzo ładnym stanie, zwinięty i rzucony na dno okopu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 choć nie widać na fotce klamerka jest gładka albo czysta jak to woli, pas naprawde dobrze się trzyma skóra zdrowa aż dziw że tyle lat w ziemi i prawie nic mu nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Kumpel się odłączył odemnie jak zobaczył ten pas i prosze.. w akcie desperacji wychodził piękną ikone z resztkami emali bardzo ładny fancik.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 i jeszcze to kilka prawdziwków na kolacje żeby zregenerować siły... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 gratulacje ehhhhhhhhh ludzie to mają farta !:):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 WERX - fanciarz z Ciebie nieziemski, chłopaku. moje gratulacje, też bym sobie pochodził po nasłonecznionych stokach, ale u nas nad morzem klimat bynajmniej nie środziemnomorski ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Huku, przeglądając twoje posty wydaje mi się że ty też jesteś farciarzem, trafienia miałeś całkiem całkiem : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 darmatt teraz nadchodzi piękna bieszczadzka złota jesień to zaraz po wiośnie najlepszy czas na poszukiwania w bieszczadach, muchy i komary już tak nie dokuczają, zielsko już opada więc sama słodycz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 dlatego za tydzień ,dwa ? tam sie melduje na parę dni hehehhe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Huk pare osob od nas tez planuje Bieszczady w okolicach weekendu 14-16 wrzesnia, może jakas integracja ? pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERX Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Jak narazie cały tydzień deszcz ma padać więc nici z poszukiwań, ale jak porzadnie wleje to może jakąś klamerke wymyje w potoku, kiedyś mój kolega tak znalazł klamre węgierską leżała w potoku na wierzchu, woda ją wymyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.