omi30 Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 panowie co znowu taka stypa czy nic sie nie dzieje????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 Witam,Obawiam się, że grupa zasnęła snem zimowym. Cisza na forum, spotkanie w bardzo okrojonym składzie. Panowie, co jest! Przed nami lokalizacja w Kaliszu. Z Remkiem trzeba się umówić i jedziemy!PozdrawiamMariusz (nieśpiący:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Też czuwam !! ;) No na ostatnim spotkaniu niestety byc nie mogłem :(. Czekam teraz na kolejne :|. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 No właśnie - mi w ostatniej chwili też coś wypaliło. Proponuję piątek - w Ostrowie.KaktuS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 kurcze niewiem czy dam w piatek rade :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Witam. Ja raczej w piątek nie dam rady. Mariusz, jedziesz jutro ze mną obejżeć Mołotowa? Zadzwonię jeszcze ok. 11.00. Luca, kasa doszła, teraz tylko czekać na paczkę i pełny sukces! Co postanowiłeś z tym błotnikiem do KS? Pozdrawiam Grupę i liczę że na następnym spotkaniu dopisze frekwencja, chociaż tak kameralnie nie było źle. Ja jestem bardzo zadowolony. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Witam ekipę - w sobotę jest moto-bazar w Łodzi- kto jedzie. KaktuS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 No tak słonko zaświeciło, to borsuki ;) się pobudziły. Piotrek, o której pojedziemy. Do godz. 14.00 dziś jestem bardzo mocno zajęty. Najlepiej byłoby po 15.Panowie jak pobudziliście się, to musimy zrobić spotkanie w większej grupie. Gdzie i kiedy. Proponujecie terminy i miejsca.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Jeżeli nic nie stanie mi na przeszkodzie to ja jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Mariusz, między 15-16 nie mogę, a później niestety jest już ciemno i nic nie zobaczymy. Nie udałoby Ci się ok. 11 wyrwać na godzinkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Sorry, nie o 11, a ok. 12. Powiedz czy możesz i gdzie mam po Ciebie podskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Mariusz, nie dajesz odpowiedzi, na komórce sekretarka. Chyba praca nie pozwoli Ci dzisiaj na krótki wypad? Ja zaraz wybywam w miasto i później obejżeć Mołotowa. Zrobię fotki. Mogę chętnym wysłać na maila.Pozdrawiam. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 przepraszam panowie ? o czym mowa? jedziecie na tradytory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Chodzi o mnie i Mariusza? Nie. Mieliśmy jechać obejżeć radziecką ciężarówkę z zakładów im. Mołotowa. Niestety nie wiem co to za marka, ale fotki już mam. Jak ktoś chce to proszę pisać, podeslę na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 dykya przeslij mi te foty tej ciężarówki lub daj na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Granat11 zdjęcia już poszły. Na forum chyba nie mogę ich umieścić, bo to są zwykłe pliki .jpg nie umieszczone na żadnej stronie www, tylko u mnie na twardym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 No udało się dodać część fotek. Ale ja dzisiaj ciężko kojarzę!!! Jak ktoś chce więcej fotek lub opis jak dokładnie sprawa wygląda z tą ciężarówką, to proszę pisać. Pozdrawiam. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 jaka kwota za te wrak? o rodzaj samochodu spytajce sie Remka on siedzi w radzieckim sprzecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 xxx51 jezeli ma przedni naped to 63. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Remek musiałby najpierw wejść na forum:) Podejrzewam że temat go zainteresuje.Cena 70gr/kg :) Chyba że dałoby się dogadać i ustalić jakąś cenę za całość, bez potrzeby ważenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Remek, xxx oznacza GAZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal157 Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 jakiej marki jest to niebieskie cudo stojace za zdezelowanym G71 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.