Skocz do zawartości

RE:Grupa kalisko-ostrowska

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam,
Obawiam się, że grupa zasnęła snem zimowym. Cisza na forum, spotkanie w bardzo okrojonym składzie. Panowie, co jest! Przed nami lokalizacja w Kaliszu. Z Remkiem trzeba się umówić i jedziemy!
Pozdrawiam
Mariusz (nieśpiący:)
Napisano
Też czuwam !! ;) No na ostatnim spotkaniu niestety byc nie mogłem :(. Czekam teraz na kolejne :|.
Napisano
Witam. Ja raczej w piątek nie dam rady. Mariusz, jedziesz jutro ze mną obejżeć Mołotowa? Zadzwonię jeszcze ok. 11.00. Luca, kasa doszła, teraz tylko czekać na paczkę i pełny sukces! Co postanowiłeś z tym błotnikiem do KS?
Pozdrawiam Grupę i liczę że na następnym spotkaniu dopisze frekwencja, chociaż tak kameralnie nie było źle. Ja jestem bardzo zadowolony. Piotrek
Napisano
No tak słonko zaświeciło, to borsuki ;) się pobudziły. Piotrek, o której pojedziemy. Do godz. 14.00 dziś jestem bardzo mocno zajęty. Najlepiej byłoby po 15.
Panowie jak pobudziliście się, to musimy zrobić spotkanie w większej grupie. Gdzie i kiedy. Proponujecie terminy i miejsca.
Mariusz
Napisano
Mariusz, między 15-16 nie mogę, a później niestety jest już ciemno i nic nie zobaczymy. Nie udałoby Ci się ok. 11 wyrwać na godzinkę?
Napisano
Mariusz, nie dajesz odpowiedzi, na komórce sekretarka. Chyba praca nie pozwoli Ci dzisiaj na krótki wypad? Ja zaraz wybywam w miasto i później obejżeć Mołotowa. Zrobię fotki. Mogę chętnym wysłać na maila.
Pozdrawiam. Piotrek
Napisano
Chodzi o mnie i Mariusza? Nie. Mieliśmy jechać obejżeć radziecką ciężarówkę z zakładów im. Mołotowa. Niestety nie wiem co to za marka, ale fotki już mam. Jak ktoś chce to proszę pisać, podeslę na maila.
Napisano
dykya przeslij mi te foty tej ciężarówki lub daj na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano
Granat11 zdjęcia już poszły. Na forum chyba nie mogę ich umieścić, bo to są zwykłe pliki .jpg nie umieszczone na żadnej stronie www, tylko u mnie na twardym.
Napisano
No udało się dodać część fotek. Ale ja dzisiaj ciężko kojarzę!!! Jak ktoś chce więcej fotek lub opis jak dokładnie sprawa wygląda z tą ciężarówką, to proszę pisać. Pozdrawiam. Piotrek
Napisano
Remek musiałby najpierw wejść na forum:) Podejrzewam że temat go zainteresuje.
Cena 70gr/kg :) Chyba że dałoby się dogadać i ustalić jakąś cenę za całość, bez potrzeby ważenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie