wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 ... wejście.Dalej będzie niefortunna niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Pomnik sapera. Widzieliśmy na terenie byłej jednostki koło OSF coś co przypominało ćwiczebne przyczółki i drewniany mostek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Plac apelowy i trybuna honorowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Droga dojazdowa do jeziora, gdzie wodowano wodnopłaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Blik na drogę z drugiej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Ślisko - zjazd do w2ód jeziora w głąb jeszcze 2-3 metry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Ostatnie spojrzenie na zjazd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Czytałem , oglądałem , wybaczam , pozdrawiam !!!2X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 A po lewej stronie przepiękny budynek - hangar. Przerobiny nieco przez wojsko po wojnie. Generalnie jednak układ wewnętrzny pozostał prawdopodobnie bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Zdaje się podręczna" strzelnica. Jeżeli tak to strzelano tylko z broni krótkiej lub z kabekaesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Moloch - lewe skrzydło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Dziwnie znajome ząbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 A tu jakieś okrągłe przedmioty - i to by było na tyle.Jestem zmęczony wyprawą jak nigdy dotychczas. Wychodzi jeśienno zimowe zasiedzenie.Bywajcie i nie miejcie żalu.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Chwała,Zdaje się, że w przyszły weekend niem spotkamy się, der K. jedzie się weselić, a ja mam już zaplanowany mały wyjazd służbowy. Nie traćcie jednak nadziei - myślę, że następny będzie już lepszy. Powstaje plan wyjazdowy. Borne i okolice. Będzie okazja, żeby zrobić dobrą dokumentację foto. i poszperać nieco w terenie. Zbierajcie więc info. - zabytki, pałece, bunkry, podziemne miasta czy fabryki (hi, hi) - interesuje nas wszystko. Gromadzuić należy również sprzęt turystyczny. Może się uda wypad na dwa dni. Omen - do Ciebie prośba - zrzuta na paliwo - czy byłbyś skłonny zabrać część naszej grupki i manele? (pytam raczej pro forma). Słyszałem również że Luger nabył w końcu pojazd.Co myślicie na takie dictum?W poniedziałem otrzymuję kasę od pana B. minie więc około tygodnia zanim przyślą mi przyrząd dla złomiarzy.Na koniec małe rozpoznanie: gdzie znajdują się te drzwi?Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 WitamNic dodać nic ująćKolejna wataha czychająca na po...radz(niem) poligonowe specjały :)Ja przyrząd już zakupiłem i jestem w fazie testów.Do zobaczenia der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Co do drzwi(domu) to muszą(i) być na niezłym wygwizdowie jak jeszcze bramy nie ukradli (ludzie z przyrządami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 chłopaki gdzie następna wyprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Kwiecień 2004 Share Napisano 23 Kwiecień 2004 Odnośnie drzwi to chyba były dom dziecka na byłej Hibnera:)Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 23 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2004 Luger - strzał w dziesiątkę. Jutro druga zgadywanka.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 w oczekiwaniu na sygnal !!!!!!!!!!!!!!!!!!Wojna czy rozwazyles to o co prosilem w ss manie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Chwała,Leonie,sprawa wygląda następująco: jeżeli będziemy w Twoim zasięgu w trakcie weekendowych wypadów to damy Ci za każdym razem znać gdzie się podziewamy żebyś mógł doskoczyć po 16.00. Przybycie Twoje jak sądzę nie będzie możliwe w przypadku naszego wypadu gdzieś dalej. Życie jest okrutne i zmusza nas do wielu wyborów. Będziemy Ciebie jednak informowali na forum o przebiegu danych akcji".Kolejne pytanie-zagadka: dotyczy okolicy K. Oto ono - proste jak się wydaje - gdzie to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Niedaleko owej miejscowości znajdują się zabudowania po dawnym PGR. Jakieś 200 m od tych zabudowań odnaleść można pozostałości po pałacyku, leśniczówce lub ... tego jeszcze nie wiem. Z całości zabudowania pozostało tylko podpiwniczenie, reszta zrównana - jak odcięta nożem.Bywajcie - a cha zbliża się pierwszy majowy weekend - i co?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Ad.zagadkaByłem tam na 100%, ale.....gdzie to jest???:)Może Wyszebórz choć stan techniczny (zabite okna)był nieco lepszy kiedy tambyłem.Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Chwała,Luger - nie musisz jeszcze używać Bilobil`a. To jest Wyszebórz. Zdjęcie zrobione latem ubiegłego roku.der K. - los zaczyna mi grać na kasie - kupuję model dokładnie taki jak masz Ty. Dzisiaj zamawiam.Bywajcie,a cha, następna zagadna jeszcze dzisiaj.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.