Skocz do zawartości

Klamry ss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Hmm czy ja wiem...aluminioki sie dobrze zachowuja, zalezy w jakich warunkach lezała, ja mam wykopka który gdyby nie uszkodzenie spowodowane jakims uderzeniem byłby w stanie prawie idealnym, orzeł np ma nawet detale piór na brzuchu nie starte. Pozatym nie wiem kto by piłował idealna replike klamry WH (koszt 100 zł) zeby zrobic lipe, skoro piłowanki koło 20-50 chodzą ładne, a ładne cale alu czasem niewiele wiecej niz ta replika.

Może Głogów poszedł sie chlastac :}

Był jeszcze ruski hełmik ale zdezelowany na maksa, jakiś bagnet ale zabrał go operator koparki lub szpadla i takie tam drobiazgi o ktorych szkoda gadać reszte podobno zabrali Panowie Policjanci. Też myślałem o powstaniu ale czy ta klamra oby nie za ładna. Niestety nie mam już kontaktu z człowiekiem od ktorego to dostałem więc nie moge tego zweryfikować.

Moja wiedza na temat tego znaleziska jest niewielka, ale właściciela podobno nie znaleziono a Policja zabezpieczyła kilka sztuk broni nie wiem ile i jakiej ale jak na jednego powstańca to i tak było by zabogato.

Ten cały Festung powinien dostać co najmniej żółtą kartke za obrazę wszystkich tu na forum mysle ze admin odpowiednio potraktuje sprawe bo nie moze być tak ze ktoś kto nie ma odwagi przyznac sie ze posiada kopie obraza innych o większej wiedzy !!!!!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie