abcom77 Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Nie no klasa , musze zonie pokazac co potrafi ten sprzet to moze wyrazi zgode na kupno !!Pozdrawiam i zycze wszystkim jeszcze wiecej takich fantów w nowym 2009r PS. Zona pewnie zadowolona co ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sla1971 Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Szkoda ze po angielsku.http://www.geocities.com/sovereignmods/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Oczywiście to zdjęcie to żart ,może nie taki wielki jak ten TEST, który zamieścił kolega abcom77 .Bo wiadomo że GT-eg ciągnie bez problemów te bardziej szlachetne kolorki. Powiem że te błyskotki nie wszystkie od jubilera ,ale o tym szaaaa . Życzę w Nowym Roku , wszystkim tego wspaniałego łomotania serca,gdy rozcierając w palcach piach, dostrzegamy nagle ten piękny złoty błysk Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 Witam szanownych kolegów. Od niedawna , także stałem się posiadaczem tego sprzętu.PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waza Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 witam panowi ja zakupilem gt mozecie podac jak go najlepiej ustawic??lub jak wy go ustawiacie?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lutek123 Napisano 17 Styczeń 2009 Share Napisano 17 Styczeń 2009 Jestem tu nowy więc witam wszystkich mam zapytanie odnośnie w/w wykrywki tj. czy moglibyście w ramach wymiany doświadczeń pokazać swoje nastawy tej wykrywki na jakich chodzicie za monetkami , kolorkiem i reliktami mile widziane fotki tych nastaw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 Koledzy powyżej wypowiadali się,że z dużą cewką jest masakra i trzeba biegac z dwoma pomocnikami.Co do kupna to kiedyś zadałem to samo pytanie, lecz nikt mi nie odpowiedział na dany temat.Moze szukaj na aukcjach internetowych lub w zagranicznych sklepach z detektorami. Ale czy taniej będzie- nie wiem.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba8024 Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 takie cewki to mozna trafic calkiem tanio - w porownaniu z vik. na aukcjach ebayu widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360122498332&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&viewitem=Tu za 90 funtów z posyłką ,jakieś 420zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 Standartowa cewka wystarczająco głęboko łapie, te większe to chyba na czołgi w bagnach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxymilian07 Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 jakie sluchawki do sovereigna?moze ktos eksperymentowal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 Ja mam SD 501 Tonsila , stare ale wystarczające jak dla mnie , koledzy wyżej też się wypowiadali jakich używają.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 Dzięki za odpowiedzi- a słuchawki gdzie można dostać ??czy rzeczywiście pomagają w poszukiwaniach ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 Pomagają, słychać lepiej sygnały podprogowe, a i nie słyszy nikt postronny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 no właśnie tak myślę czy zwykła wystarczy - mam miejsce ( wyschnięty już staw) gdzie całe swoje wyposażenie wrzuciła pewna drużyna w 1939 i się zastanawiam czy zwykła cewka złapie bo mogą te rzeczy leżeć głęboko - a na pewno leżą. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Próboj, a jak nie to ramowiec. A jeśli informacje są pewne to zrób wykop i dopiero w nim szukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 ok dzięki za odpowiedzi. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Witam. Mam pytanko :Jak chcę iść na zaśmiecone poletko na kolor to czy na takich ustawieniach wytnie rolniczy złom/folie aluminiowe?:disc na godz 12 Notch - brak Sensitivity na godz 9 Disc ON Fix Silent Search ( Czy lepiej na Threshold ??) i jeszcze jedno - czy jeśli chodzę na dyskryminacji to zasięg jest minimalnie mniejszy niż na all metal ? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Witam. Myślę że ustawienia O.K. , no może dyskryminacja trochę w lewo , ja praktycznie chodzę na jednych ustawieniach odkąd mam GT , ciężko mi powiedzieć lepsze - gorsze ustawienia... . Co do foli cienką dyskryminacja wytnie , najgorzej że to dziadostwo przybiera różne kształty i niestety nie unikniesz kopania tego , po sygnale możesz przeczuwać że to folia też ( jak zapoznasz się z dźwiękami Sovereign'a - trening:)) ale 100% pewności nie ma... Co do żelaza większe typu lemiesz przebije się i da sygnał , jak blisko powierzchni charakterystyczny trzask w głośniku ew. słuchawkach . FIx w trybie Disc on nie ma znaczeniaPozdrO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Co do słuchawek - ja się denerwowałem że na allegro są po ponad 100 zł, i przypadkiem sprzątając szafę u dziadka znalazłem jakieś ruskie z lat 60 ( działające ;D) Dzięki Dani za odpowiedź. a co z tą dyskryminacją ? zmniejsza zasięgi czy na w porównaniu z all metal ma takie same ? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Z tym zasięgiem to Ci nie powiem , nie wiem , żadnych testów nie robiłem , chodzę tylko po polach na Disc on , na all metal za dużo kopania , Ciekawe te słuchawki :) , wypróbuj może wystarczą , koledzy wyżej polecają Philipsa za 30 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Masz jeszcze smętka , zastanawia mnie który faktycznie ciągnie głębiej żelastwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Słuchawki działają w 100% ! ;) Smętka już nie mam;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mendi Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 panowie a jak to jest w soverenie z reakcja na fanta?? czy przy szybkim przemiataniu jego szybkosc reakcji jest wystaraczajaca by nie przoczyc czegos pod cewka?? zalezy mi na tym i nie wiem czy nie jest to jego zdecydowana zaleta w porowaniu z minelabem exploreremII, ktory podobno jets wolniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Prezes ja tam nie kombinuje ustawienia mam takie jak mieszko podał wyzej co do tej drobinicy to podkrec wyzej dyskryminacje :) ogolnie ten sam problem mam z gt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.