fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 I to byłoby na tyle z ciekawostek ;)Tak się zastanawiam ile to maglo byc kiedys warte a ile jest teraz jednak nie mam zamiaru sie tego pozbywać. ;)pzdr fakker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 No fakker, ładne Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Fakker co sobie za to kupisz?? ]:-> :P:P :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 hehe szczęście w miłości hehehe...przepije prze.... i cos tam jeszcze heheAle w sumie zostawię młodemu na pamiatkę niech ma jak podrośnie może i on kiedyś będzie ze mną pomykać z piszczałką bo efekty już ma :http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum20/p10505921.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigismundus Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Gratuluję, świetne trafienie! Też niedawno stałem się posiadaczem takich płacideł. Polecam przydatne linki: http://www.banknotyrosji.republika.pl/index2.htmlhttp://www.banknoty.republika.pl/glowna.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopczyk Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 A tak na marginesie rozbił ktoś kiedyś jakiś bank ziemski?Ja znalazłem tylko weki z kotletami. Pies żyje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Trafiły się kiedyś wecki(słoje mam do dzisiaj)z zapeklowanym mięsem.Po otwarciu mięsko pachniało,aż leciała ślinka.Odważnego nie było,więc wszystko wylądowało w dole.Po dwóch dniach byłem tam znowu-mięsko zniknęło.Nie stwierdzono pomoru dzikich zwierząt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Witam.U mnie we wiosce jak kopali kanalizacje to kopara wyciągnęła wiadro lub garnek ze srebrnymi monetami,widziałem tylko część z nich u znajomego.Po roku mój kumpel znalazł w tym miejscu jedną monetę przechodząc,pewnie robole zgubili przy podziale,poleciałem tam z piszczalą ale nic juz nie znalazłem a poza tym ludzie się buzyli ze ryję im pod płotami.Po jakimś czasie remontowali domek który stoi na monetkowej działce i tam w kominie znalezli złote monety ale tych nie widziałem.Popytałem starych ludzi mówili,że przed wojną mieszkał tam najbogatszy i najbardziej skompy typ z wioski,podobno nigdy się nie ożenił bo nie chciał dawac kasy babie.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Z tym ostatnim to miał rację:)Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 fakker- miałem podobne trafienie u siebie na strychu, marki 1909r do 1918r także na piwo to byś dostał ale o poruchaniu zapomnij, banknot w super stanie 5zł góra,gdyby to były monetki to byśmy mieli trochę grosza. Ja moje też trzymam ,jak dzieciaki przejmą po mnie zainteresowanie to będą się cieszyć,ale wątpię bo mam dwie córki.POZDRAWIAM.rudolf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 dla zainteresowanych mogę dać foto poszczególnych banknotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 zapomniałem sorki [browarzamula]http://www.odkrywca-online.com/forum_pics/picsforum19/dsc00845.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 e tam rudi daj lepiej zdjecia corek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 Jesteś pedofilem bagnet?Moje córki mają 3 i 5 lat.Powinieneś przewidzieć to ze ja nie mam 60lat.Jeżeli jesteś pedofilem to daj się wykastrować.Nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 bagnetSS wyszlo na jaw z jak odkrywka chodzisz i co cie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.