mauser29 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 jako ze jestem również miłośnikiem siatkówki, to często oglądam mecze Polaków. ostatnio podczas ligi światowej kilka-kilkanaście razy podczas transmisji byli pokazywani polscy kibice w niemieckich hełmach(pomalowane na biało-czerwono). świetny był gosć z wielkim brzuchem i tym hełmie! ma ktoś moze jakieś zdjecia?co o tym sądzicie? profanacja to raczej nie jest, bo na pewno nie są to polskie z powstania
karpik Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Widziałem, widziałem:) Szkoda 1:3 w plecy:((((((((Może, gdzieś takie pomalowane sprzedają, bo widziałem paru kibiców w takim. Narazie hełmy, a co potem....?:)))Pozdro.
herbstnebel Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 nasi kibice to są po prostu zaje... widziałem takiego agenta - miał cały czerwony nocnik na łbie, chyba, że z drugiej strony na biało. Włosy jakieś blond lokate jak po trwałej, szalik, koszulka i spasiony - prześmieszne to było :) Nie wiem jakiego innego gadżetu z zakresu tego forum mogliby jeszcze użyć do kibicowania :> ale nic mnie już nie zdziwi.. a 1:3? Przynajmniej po nerwach już (o ojca się martwiłem :P)
herrmateuss Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Helmy na mecze wymyslili Holendrzy. Jak widac sie przyjeło.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.