Aliens Napisano 14 Lipiec 2007 Autor Napisano 14 Lipiec 2007 witam mam pytanie cos mowa dzis była o poszukiwaniach w tv tak słyszałem ale niewiem co mowili,jak ktos wie oco chodzi prosze rozwinac temat
woytas Napisano 14 Lipiec 2007 Napisano 14 Lipiec 2007 ze zwineli chyba piec osob (w tym gliniarza), handlowali na allegro - 1200 transakcji, ze zlodzieje bandyci (poszukiwacze) - plaga ktora trzeba wytepic...i oczywiscie pokazywali, ze wykrywki im skonfiskowali...
karpik Napisano 14 Lipiec 2007 Napisano 14 Lipiec 2007 O tych panach:http://www.odkrywca.pl/historycy-i-policjant-kradli-,480223.html#480223Usłyszałem tylko coś takiego- od wielu lat w kraju prowadzi się ten niecny PROCEDER"Pozdro.
okejos Napisano 15 Lipiec 2007 Napisano 15 Lipiec 2007 rok temy znalazłem 3 monety w ogródku.... po tym co przeczytałem poszedłem i zakopałem spowrotem
Catadero Napisano 15 Lipiec 2007 Napisano 15 Lipiec 2007 Nie dość,że wykopałeś, to jeszcze ukryłeś!Oj,Ty niedobry!I tak niecny proceder trwa.
MOLA Napisano 17 Lipiec 2007 Napisano 17 Lipiec 2007 czesc .wiecie co Panowie dla mni eto jest paranoja . bo bierze sie wszystkich tak zwanych poszukiwaczy tych dobrych" i tych złych" i ładuje do wspólnego wora i szanowana władza wie co znimi robic winien czy nie winien zawsze mu cos udowodnią . Wogole to nasz rzad (prawo) nie ma pjecia co z takimi ludzmi zrobic wiec idzie na łatwizne i wszyscy sa przestepcami (GROŹNYMI).Zamiast takie sprawy uregulowac bo przeciez mozna trzeba tylko chciec , ale oni wola zajmowac sie rzeczami : kto co na kogo powiedział a kto ile dostał w łapę za cos , i kto co nagrał na taśmę . Totalna granda i my jestesmy w UE i zyjemy w XXI wieku ,wiecie co jeszcze mi to wszytsko przypomina sytuacje z pewnej ksiażki pt. Folwark Zwierzęcy.mam racje????pozdro
bodek1 Napisano 17 Lipiec 2007 Napisano 17 Lipiec 2007 Masz rację ,ale według mnie problem nie w złych czy dobrych poszukiwaczach ani w tzw. skarbach sprzedawanych na giełdach po cenie jabola (rzymka-3zł) które z Bałkanów handlarze przywożą kilogramami lecz w wiedzy Tych którzy kopią . Tak jak w informatyce małolaty-hakerzy uczą pokory uznanych programistów tak amatorzy archeologii wchodzą na grunt zarezerwowany do tej pory dla tzw.zawodowców gdzie i tak bez Nas jest bardzo ciasno dlatego namieszają profilaktycznie wszystkim a policji podniesie to pięknie statystykę wykrywalności przy minimalnym ryzyku ,zauważcie że żaden z tych przestępców"(myślę o poszukiwaczach) posiadający podobno imponujące kolekcje broni i amunicji wielkiej wartości zarekwirowanej podczas rewizji nie wdał się w jakąkolwiek wymianę ognia z Panami w mundurach .No przecież nie ze skąpstwa czy wiary że kiedyś to wszystko odzyska .Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.