Skocz do zawartości

Co mowili w TV dzis o poszukiwaczach??

Aliens

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam mam pytanie cos mowa dzis była o poszukiwaniach w tv tak słyszałem ale niewiem co mowili,jak ktos wie oco chodzi prosze rozwinac temat
Napisano
ze zwineli chyba piec osob (w tym gliniarza), handlowali na allegro - 1200 transakcji, ze zlodzieje bandyci (poszukiwacze) - plaga ktora trzeba wytepic...
i oczywiscie pokazywali, ze wykrywki im skonfiskowali...
Napisano
O tych panach:
http://www.odkrywca.pl/historycy-i-policjant-kradli-,480223.html#480223
Usłyszałem tylko coś takiego- od wielu lat w kraju prowadzi się ten niecny PROCEDER"
Pozdro.
Napisano
czesc .wiecie co Panowie dla mni eto jest paranoja . bo bierze sie wszystkich tak zwanych poszukiwaczy tych dobrych" i tych złych" i ładuje do wspólnego wora i szanowana władza wie co znimi robic winien czy nie winien zawsze mu cos udowodnią . Wogole to nasz rzad (prawo) nie ma pjecia co z takimi ludzmi zrobic wiec idzie na łatwizne i wszyscy sa przestepcami (GROŹNYMI).Zamiast takie sprawy uregulowac bo przeciez mozna trzeba tylko chciec , ale oni wola zajmowac sie rzeczami : kto co na kogo powiedział a kto ile dostał w łapę za cos , i kto co nagrał na taśmę . Totalna granda i my jestesmy w UE i zyjemy w XXI wieku ,wiecie co jeszcze mi to wszytsko przypomina sytuacje z pewnej ksiażki pt. Folwark Zwierzęcy.mam racje????
pozdro
Napisano
Masz rację ,ale według mnie problem nie w złych czy dobrych poszukiwaczach ani w tzw. skarbach sprzedawanych na giełdach po cenie jabola (rzymka-3zł) które z Bałkanów handlarze przywożą kilogramami lecz w wiedzy Tych którzy kopią . Tak jak w informatyce małolaty-hakerzy uczą pokory uznanych programistów tak amatorzy archeologii wchodzą na grunt zarezerwowany do tej pory dla tzw.zawodowców gdzie i tak bez Nas jest bardzo ciasno dlatego namieszają profilaktycznie wszystkim a policji podniesie to pięknie statystykę wykrywalności przy minimalnym ryzyku ,zauważcie że żaden z tych przestępców"(myślę o poszukiwaczach) posiadający podobno imponujące kolekcje broni i amunicji wielkiej wartości zarekwirowanej podczas rewizji nie wdał się w jakąkolwiek wymianę ognia z Panami w mundurach .No przecież nie ze skąpstwa czy wiary że kiedyś to wszystko odzyska .Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie