mauser29 Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Finch weź sie dalej za matkę Stifflera i nie truj tu na forum, kolejny banalny temat do pyskówki. psycholog od siedmiu boleści co odkrył Amerykę. błehłełełełełeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m72 Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 ehhhheee a ja osobiście bardzo lubie czytać, korzystam z info przeczytanych właśnie na odkrywcy i pomagają mi do dzisiaj i długo pomagać będą, a nie jestem tu długo, ale faktycznie czasami rece opadją, nie mówie że nie dałem ciała na forum, ale bywa człowiek nie łapie tematów więc klepie bezmyślnie.Nie należy oceniać ludzi czym się interesują cyt Sporo z was ma takie uwielbienie do niemiaszkow, ze jestem pewnien, ze gdyby druga wojna miala sie powtorzyc to co niektorzy uzytkownicy tego forum zasilili by jednostki SS "ja tam czuje sie obrarzony tym w/w cytatem kazdy pisze z czym ma kłopot ale jak nie umiesz zobaczyć różnicy między żółtodziobem a fachowcem to se poczytałeś śmieci. ide na piwo a ty czytaj chłopie i ucz się.PS. a braci to znam gorszych i to bliźniaków ( wg. mnie ) motto -NAJPIERW POMYŚL, POTEM ZRÓB, I ZASTANÓW SIĘ CO SPIEPRZYŁEŚ I PRZYZNAJ SIE DO BŁEDU !!!! jak ja lubie takie tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gunrunner44 Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Troche smutne ze juz prawie nikt nie prezentuje swoich odkryc broni palnej- tutaj poklon w strone panow sluzbowo monitorujacych to forum oraz szanownych ustawodawcow czyniacych z posiadacza zardzewialej mauserowskiej lufy- przestepca. Gdy forum bylo jeszcze mlode (nie)strzelajace fanty goscily tu dosc czesto.Teraz gdy jakis nierozwazny mlokos wyrwie sie z zardzewialym gnatem zostaje natychmiast ku uciesze innych zlinczowany przez starszych stazem uzytkownikow, co samo w sobie nie jest zle-byc moze zaoszczedzi mu to duzych klopotow-jednak czasami juz sam nie wiem czy chodzi o dobro nieroztropnego poszukiwacza czy tez o przyjemnosc wynikajaca z kopania lezacego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Z tą gówniarzernią z nor i chilernymi trollami" to kolega trochę przesadził-może by tak poprzestać na tych 60% i przenieść się do innej piaskownicy. Temu panu już dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 i zaczyna sie zadyma,istny western Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Nie karmić trolli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Finch A może to ty Wars ?heheheheh- wymieniona jako jedyna pozytywna jednostka –tylko się wszyscy czepiają heheheh A co do stylu pisania i pisowni masz racje –nie jestem orłem w tej dziedzinie i przyznaje że już nie będę ! Mimo tego że szkalujesz nasze forum –jestem pełen podziwu dla ciebie że wszedłeś do jaskini lwa .Ale jeżeli to forum tak cię gniecie to więcej tu się nie pakuj bo już zarobiłeś paru wrogów .Z tego co pamiętam jest tu paru ludzi którzy moderują na konkurencyjnych forach między innymi Wars –(ale to tylko hipoteza ) Niemniej jednak swego czasu składano mi propozycje przejścia na konkurencyjne forum .Myślę że to prowokacja .Dalej będę robił błędy kłócił, się z gówniarzami doradzał młodym żeby nie dotykali niewypałów i zawiadamiali saperów ,co do oddziałów ss to się nie zgadzam !Protestuje ! heheheh myślę że nie sformowaliby żadnego oddziału -tak jak w czasie II w-prawie cała Europa miała swojego przedstawiciela w SS heheh –a Polska nie !!!!!! A co masz przeciwko –„Allies: Moneciarze , Militarni i Strychowcy; Axis: Lesnicy, Rolnicy i Zlomiarze ;).-pisownaia oryginalna ! hehehe-ja jestem złomiarzem –czy coś w tym złego ?Co do mogił –jeżeli trafi ktoś przypadkowo –to zostawiam to do jego oceny ,sumienia .Tak bardzo głośno to powiedziałeś !!!!! Chyba liczyłeś że od razu wszyscy rzucimy to forum i polecimy szybko do konkurencji –a tu wyszło ciche pierdnięcie heheheh pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Dobrze przemyślałeś temat dając to na towarzyskie bo na Głównym by cię wycieli od razu –ale to też rozrywka jak pisałeś –szkoda że nie masz innych odkryć na kącie heheh-ale to też odkrycie że odnalazłeś forum ODKRYWCY !!!!!!! –pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Finch.Cóż mogę powiedziećOdwagi to Ci nie brak......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 A tak już na koniec tej prowokacji to co napisałeś -–„Allies: Moneciarze , Militarni i Strychowcy; Axis: Lesnicy, Rolnicy i Zlomiarze –---- to właśnie my Leśnicy Rolnicy Strychowcy Militarni Moneciarze Złomiarze –tworzymy to forum -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjr Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Tak powiedzmy na 80% się z tobą zgadzam. Ale te pozostałe 20 to musisz sam iść wykopać - bez tego nigdy nie zrozumiesz.Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Finch,to o czym piszesz, jest każdemu z nas bywających na tym forum dobrze znane, ameryki nie odkryłeś i medalu nie dostaniesz .Jakie jest to forum to każdy z nas wie, i bywa na nim lub nie .Zastanawia mnie coś innego ,przeczytałeś tak dożo postów, to znaczy że cię bardzo interesowały i czytanie ich sprawiło przyjemność,a o nas wyrażasz się w tak pogardliwy sposób, obrażając wręcz niezbyt wybrednymi wyzwiskami ,więc wybacz ale podejrzewam u ciebie skłonności masochistyczno -sadystyczne, myślę że wyrywając muszką skrzydełka ,sikasz ze szczęścia po nogach.Nie traktuj broń boże mej wypowiedzi jako pyskówki,a tylko jako szczerą ocenę twojej osoby, o którą się pokusiłem po przeczytaniu 100% twoich postów .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Kolejny ŁOŚ na forum... proponuję trzymać emocje na wodzy i nie odpowiadać na takie posty. Pozdrawiam wszystkich. Ciebie też :]...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Ja nie widzę w autorze żadnej winy. Wręcz imponuje mi jego praca którą wykonał jak również to, że mogę być w tak doborowym towarzystwie :-)Pozdrawiam chłopaki! Żyjemy w innym, wolnym świecie i nikt nam tego nie zabierze! Tak nam dopomóż Bóg! Pozdro :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svensson Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Spokojnie Panowie,nie ma się czym ekscytować,radziecka medycyna zna podobne przypadki....Róbmy swoje i tylePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 hehehhe dobre Svensson -pokemon tak ten wirtualny świat nas pochłania heheheh oby nie do końca :):):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Finch mam wrażenie szukasz tutaj intrygi toważyskiej , dla mnie forum to skarbnica wiedzy przede wszystkim. O czym zapomnialeś dodać w spisie : że niektórzy na forum mają imponująca wiedze na tematy bardzo zróżnicowane, jak i bardzo ściśle określoną . A co najważniejsze chcą sie dzielic tą wiedza ( za darmo ! ).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 - Sporo psiarni. Co lepsze, to oni w wiekszosci zakladaja watki typu „nasze kolekcje” a pozniej jest wielka pyskowka, ze ten i ten wpadl. Kochani uzytkownicy, zrozumcie w koncu, ze internet nigdy nie byl, nie jest i nie bedzie anonimowy!! A zdobyc wasz adres domowy to dla pieskow pare minut roboty...zreszta sam kiedys forumowiczow podpuscilem i czekalem na reakcje a te byly przezabawne..."hhmmmmte wypowiedzi kolegi mnie zaskoczyły , bez komentarza ciekawe czy w innych celach też podpuszczał , może kolega to tzw.Informator ?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Raczej imponuje mu to co robimy, ale jeszcze nie poczuł tego właściwego bluesa i zadał pytanie: wierzycie w to co robicie? Warto?. A do naszych najmłodszych kolegów powiedziałby tak: posuńcie się leszcze, bo nie wiecie z kim macie do czynienia. Najśmieszniejsze jest to, że ma dużo racji, ale musi zrozumieć też to, że akurat nas to co jego z kolei nie interesuje. Inny świat :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 nie jestem pismakiem, tylko zwyczajnym czlowiekem. Czemu zajalem sie tematem? A czemu nie? Fakt, prawda w oczy kole, tylko dlaczego pozniej wszyscy sie dziwia ze jest taki szum medialny i opinia poszukiwaczy jest tak spaprana? Po co czytac 60% forum.... Po pierwsze z ciekawosci, po drugie jak nie wiem to nie zabieram glosu. A onet.pl... Wariatkowo online ;)pomsee: to nie jest uproszczenie. Jak juz powiedzialem prawda w oczy kole ale zgodze sie, ze czasami (choc jak widze i czytam coraz rzadziej) da sie spotkac wartosciowego czlowieka.karpik: mie zarejestrowalem sie dzisiajMathew: forum zaczalem namietnie czytac pod koniec lutego.I tyle.Aha, zapomnialem o stanowiskach archeologicznych i Bursztynowej Komnacie ;)Uzasadnienie czytania 60 % forum marne raczej , masz w necie jeszcze sporo różnych np. motoryzacyjne itd też czytasz ??Zgadzam sie z towją opinią na temat moim zdaniem zbyt wielkiego zainteresowania i osiąganymi cenami militariów niemieckich nad polskimi. Szum edialny na temat poszukiwaczy jest ale tylko w środowisku poszukiwaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 no to już wszystko jasne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Witam.Finchie , Finchie , Finchie. Od paru ładnych lat to forum jest dla mnie codzienną lekturą i nie jestem do końca pewien czy przeczytałem 60% postów(może, ale raczej wątpie).To sie tyle człowieku namęczyłeś hehe i nie kusiło cię wstawienie żadnej odpowiedzi , podpowiedzi bądź uwagi??No nerwy ze stali....Jak powyżej wspomniano, niewiele nowego odkryłeś , nie napisałeś o pozytywach....hmmmm.Musiałeś swoje zdanie głośno wypowiedzieć.....wypowiedziałeś...i tyle.Pozdrawiam.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Też tak pomyślełem huku, że się pablo ujawnił, ale okazuje się, że on zacytował (wskazując tym na siebie), ale z drugiej strony nic sensownego do dyskusji nie wniósł, więc po co zabierał głos? Pablo przyznajesz się?W gruncie rzeczy mniejsza o to kto. Będziemy go wieszać? Każdy z nas może zarejestrować się na byle jakim forum i wysmarować im bardziej lub mniej trafne spostrzeżenia. Trafnym jest tu dialog z filmu Tango i Cesh" (Stallone i Russel):- Chyba go zabiję! Powiedział, że moja matka to k***a!- A jest nią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Jak Wy możecie tak się chłopak starał, a tu taka presja:) Powyższą wypowiedź F & P można zaliczyć to tych z gatunku uświadamianie uświadomionych. Nie wiem czym ona była spowodowana, może:a)żalem z powodu niespełnionych marzeń, fascynacji.b)chwilą słabości spowodowaną narastającą falą upałów.c)chęci kontrowersyjnego zaistnienia ak z mocnego kopyta" pod nowym nickiem.Jedno jest pewnie, nic konkretnego nie wnosi.Po za tym koledzy wyczerpali temat.A teraz zapraszam do przeanalizowania tak dla odmiany postów pablcbr, może ukaże sie jakiś ciekawy portret psychologiczny.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billy Pilgrim Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 a ja tam myślę , że jakby chłopak przeczytał te brakujące 40 % postów to pewnie by zmienił zdanie na temat tego forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.