karpik Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Sowkaa- bardzo bardzo dziękuje za tę mądre słowa. Jesteś wspaniały.Przemówił Wódz Naopak.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Dzisiaj słabiuteńko.Mały guziczek bieliźniany Danzig i skrzydełko od orła z pickelhauby chyba.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 FR-Fridericus Rex... na ostatnim zdjeciu skrzydelko od orzelka z pickenhauby :) fajne pole , ja u siebie na polach to same smieci znajduje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svensson Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Cześć Lain,widzę ,że zmieniłeś nieco profil działalności,z leśnej na polną:)Fajne fanty,tylko szkoda ,że orzełek nie jest cały....ale to chyba taki urok pól.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Zmieniłem ze względu na turystów i pogodę. Na zime wracam na stare śmieci:) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Co ja gadam,pewnie już na jesień,nie wytrzymam do zimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svensson Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Hehehe, ciągnie wilka do lasu!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 U mnie też słabo:( Potrzebuje motywacji.http://img99.imageshack.us/my.php?image=niedziela0907hd3.jpgPozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Poletko za to fajne- Francja, Szwecja, Belgia, a Domino carską klamrę znalazł- niezłe te prusy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 z innej bajki :-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 to z dzisiaj;]mojego kumpla wajchy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 a to moje:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Poobiedni, godzinny spacerek z moimi dwoma kobitkami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Znowu cienizna:(http://img230.imageshack.us/my.php?image=240907xd8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Drobiazgi z pola, pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 plomby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 monetki.. pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Karpik,naprawdę zbierasz kulki ? ? ? ? ? ? To po kapslach największe przekleństwo mojego rejonu ! Nie mogę uwierzyć oczom ,to zdjęcie naprawdę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Nie tyle zbieram, co zabieram. Aż taka siara pokazać kulki(bez skojażeń)? Nie wiedziałem, bo widziałem je często w odkryciach":( Na usprawiedliwienie powiem, że szrapnelówek jest tylko kilka;)Na jesień postaram się o lepsze zdjęcia:)) Ps. zbieram też inny kolorowy złom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Karpik,luz,jeśli tak to zapraszem cię nad San w rejonie Niska.Tu tego tyle że przyjedż ciężarówką:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 zawsze z kulek od Schrapnela mozna śmigac ciężarki wędkarskie :) a na skupach ołów nie idzie?pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Za ile ołów ? No właśnie Total,na forum gdzieś powinien być cennik skupu metali ! Bo może rzeczywiście czasami warto byłoby tam się przejść ! Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicolaus3 Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Ołow 5,80/kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 W jakim skupie dostaniesz 5,80??U nas za 1,5zł stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 W takich ilościach jak u mnie to i 1,50 to nie mało,tylko czy szrapnelówki zawsze były z ołowiu ? Czasami wydaje mi się że to stal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.