Skocz do zawartości

Lato 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zgadzam się minus 2-5 w styczniu to była przyjemność w porównaniu do tego co teraz się dzieje w lesie który zmienił się w dzunglę jak w Wietnamie:)Komary się już nawet offa nie boją.W kątach rybackich wystarczy przykucnąć do sygnału a robactwo wlatuje do oczu,ust-patologia:)Ale tak jak mówisz choroba wykopkowa nie wybiera,trzeba być twardzielem!pozdro.
  • Odpowiedzi 208
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
O też byłeś w Wietnamie. Pamiętam, jakby to było wczoraj, miałem wtedy-29 lat. Istny sajgon:)
Teraz, w Naszym pięknym Kraju też tak się czuję(nie tylko z powodu pogody:).
Pozdrawiam weteranów.
Napisano

Zabrałem kolege na wykopki wczoraj:) Tesoro Tejon szarpnął tę blachę z prawie pół metra,ja z rutusem nie miałbym szans.Pozdro Kuba!

Napisano

Efekt pięciu przeplatanych deszczem godzin na polu.4 monetki gdańskie,troche fenigów,żadnego sreberka...:(

Napisano

Witajcie !

no z tą blaszką to totalny fart....

a tutaj po lekkim czyszczeniu ,

8 kompania 530 pułku grenadierów. Nr żołnierza 47. Ochotnik.

http://lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/Grenadieregimenter/GR530.htm

nie ma co .... wszystkie blachy Freiwillige są fajne :-))))

Napisano

dzisejsza zdobycz po 30minutach w odrdzewiaczu chopaki przed pozbyciem sie tych sztuk nawet je przewiercili rzeczywistosc byla jednak mniej rozowa

Napisano

Wyrwałem się na chwilę z jarmarcznego szaleństwa i wyskoczyłem na godzine na pole.Efekty w sumie mizerne.Ale ucieszył mnie guziczek jakiego wczesniej nie widziałem.pozdro.

• 2 weeks later...
Napisano

Juz po jarmarku,tylko upał koszmarny.Wykopki z pola.Ciekawa werthmarka,srebrny wisiorek z pudlem,cukierek Danzig i popularny złom.Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie