kolekcjoner1111 Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Panowie. Mam problem. Z wiadomych względów nie posiadam oryginalnej wersji CoD 2. Nie mogę założyć serwera, ani nie mogę się do nikogo wbić. Co mam robić. Ratujcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 @kolekcjoner1111 jeżeli już musisz kraść to zrób to jakoś dyskretniej, nie zamieszczaj prośby o kody do nielegalnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor02 Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 WitamMam takie pytanko czy w CoD można grac na PC oczywiście padem??Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz aka tiger Napisano 1 Marzec 2007 Share Napisano 1 Marzec 2007 w stalingradzie w codzie tam gdzie z gory strzelaja to nie niemcy to blad gry bo raz zobaczylem to byli ci co na noszach w dokach w takich bialych swetrach byli i ten mg 42 moze w kazda strone swiata strzelac i nawet w sama gora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor02 Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Mam taki problem mianowicie na jakich portach śmiga COD na pc bo nie mogę się dogadać z adminem i coś mi blokuje multiplayera.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor02 Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 WitamPanowie nie jestem szpeniem od kompa i proszę tutaj o pomoc.Nie mogę pograć w multiplayera bo po chwili od wejścia na serwer jakieś 2min dostaję kick'a i pojawia się taki komunikat o co tu chodzi. Jak sobie z tym poradzić.POzdro i dziękiIgor02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Msr.X Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Witam,do igor02,mysle ze masz problem z antywirusem(blokuje serwer)badz niemasz odpowiedniej zkonfigurowanej proxy,i tez moze byc tak ze masz kopie gry.Pozdro, a co do gry to wypasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor02 Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 SiemkaDzięki Msr.X za info. Gra jak najbardziej ORYGINALNA ale problemem był PunkBuster musiałem go zaktualizować teraz jest spoko jeszcze raz THX.POzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.