Skocz do zawartości

Bieszczady gdzie warto pojechać?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
moze napisales c.k.dezerter ale nic nie dostalem,mam nadzieje ze napisales na tego co podalem wyzej a nie na tego na ktorego jestem tu zarejestrowany trzeba troszke konspiracji aby mnie orly z sg nie wyczaily hehe,zreszta i tak wiem ze nic nie zrobia w tym kierunku internet dla nich jest po to aby grac w simcity,jak chcecie to jutro wywiesze im flage z trupiom czacha na dachu i zdjecie zrobie zanim to sciagnom minie pol dnia,a jak juz ktorys sie zainteresuje aby mnie wysledzic(co u nich wymaga spacjalnych zaswiadczen itd.) to tylko przypomne ze mozna pisac od kumpla,z kafejki albo miec cos takiego(taka maszynka) ze napisza ze ja jestem z alaski heheh.powiem krotko sram na nich niech mnie zlapia jak sa tacy dobrzy to co mam w domu to by wystarczylo aby uzbroic dobrze caly posterunek w Ustrzykach Gornych i nic im do tego,jak juz ktos tu napisal to ja nie owijam w bawelne.
  • Odpowiedzi 99
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
kolega chyba za szybko zaczoł weekend i te pare piwek na słońcu zrobiło swoje,może jeszcze jakaś przypowiastka,widocznie w okolicy nie ma już chętnych do słuchania.Ale nie bój nic my to wytrzymamy-puki cię admin nie nawiedzi.
Napisano
bagnetSS może i tam masz ten arsenał może nie masz ale jednego na pewno nie masz inteligencji... tyle w temacie proponuję omijać z daleka tego Pana :]
Napisano
napisalem wczesniej ze nie pije alkoholu,wiec powiedzcie mi esusie i dravenie85 gdzie czujecie cos blednego w moich wypowiedziach?lubicie oskarzac/siedzicie non stop za kompem i tylko to wam zostalo kilkuslowne wypowiedzi,ruszcie dupsko lepiej zza tego monitora i cos zrobcie,zobaczcie,przezyjcie zgubcie tluszcz uch to zdrowie";)mam nadzieje ze ktos jeszcze mnie tu wesprze w moim toku myslenia.
Napisano
to że nie pijesz to wiemy wiemy w końcu kulturysta musi dbać o siebie ;) błędów w Twoich wypowiedziach nie widzę ale nadmierne przechwalanie się czego to nie masz i czego to nie zrobiłeś jakoś mnie nie rusza bo i kim tutaj jesteś poza anonimową osobą z nickiem? może to Tobie pozostało siedzenie przed kompem i chwalenie się na forum osiągnięciami" bo ja jak i esus mamy ciekawsze zajęcia niż to :]
Napisano
kolego Huk fajnie, że chcesz zwrócić czyjąś własność.większość poszukiwaczy pewnie by się nie przyznała.
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam Koszalin się kłania. Jadę właśnie na urlop w Bieszczady i nie wiem jak jest z poszukiwaniami w tamtych stronach, czy normalnie wykrywacz pod pachy i do przodu. Czy leśniczy nie pogoni lub inne służby, trzeba się poważnie chować.

A tak na marginesie to gdzie najlepiej się wybrać w Bieszczady na wędrówki krajoznawcze, w których rejonach jest najpiękniej, najwięcej ciekawych miejsc?

pozdrawiam
Artur

Piszcie na maila arturb@mojsiuk.pl
  • 7 years later...
Napisano
mam pewien klucz :) więcej takich wątków mamy trzeba tylko odświeżyć bo nie ma co zaśmiecać od nowa i dublować a ciekawe tam rzeczy znalazłem :):)
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
Napisano
Z czystym sumieniem polecam Bogdankę jeżeli planujecie wyjazd z dziećmi to będzie to !Ful opcja łącznie ze świetlicą dla dzieci - polecam bo byłem -pozdro

http://www.bieszczadzka.net/batiak-2/bogdanka/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie