Skocz do zawartości

M36 szukanie stalowych potworów

sandal

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Wczoraj bedąc na wycieczce ukierunkowanej na szukanie stalowych potworów których podobno jest tu gdzie obecnie jestem dużo natrafiłem na M36 który sobie stoi od czasów wojny na łące bez wiekszego zainteresowania.

Napisano

W przyszłym tygodniu jadę szukać kolejnego ktory podobno stoi w lesie.Jak go znajde wrzucę fotki- nie wiem jeszcze co ale miejscowi mówią o tanku:):):)

Napisano
Płot jest ale właściciela nie ma, po rozmowie z właścicielem ląki nie zauważylem zainteresoania, poprostu ma to gdzieś i pasie sobiena łące krowy.
Napisano

Właśnie ten właściciel wskazał mi miejsce z którego ten czołg zjechał stroma skarpa, stwierdził że w lesie na skarpie leży wieża od niego, po udaniu się w ww. las nie musiałem dużo szukać ( lufa ucięta nie bede mówił przez kogo bo wstyd mi za rodaków).

Napisano

Sa skupy złomu ale nie dużo nie interesuja tubylców- jest tu zbyt duzo zlomu i zbyt niska cena. A kraj obecnie trodno powiedzieć bo na terenie Kosowa

Napisano
Panowie z ukladami w MSZ do boju właściciel łaki bez problemu odda :):):)w Polsce by się ładniej prezentował niż tu opuszczony i pozostawiony na zniszczenie.:):):)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie