Skocz do zawartości

Bieszczady lipiec

Rekomendowane odpowiedzi

Hitboy64 sory że nie zaspokoimy twojej ciekawości i za złe nie możemy ci mieć tego że sie pytasz o miejscówkę ale nie miej do nas pretensji że ci nie powiemy heheheheh:):) ale powiem ci tak –świat jest mały heheh pozdro

• Odpowiedzi 209
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
sim160 no nareszcie jesteś ! oddałbym ci moją adrenalinę za twoją jak trafiłeś na ten zwinięty pas z bagnetem i ładownicą wszyscy tam chodziliśmy tak jak ja koło twoich łusek a wytargałem jeszcze klamerkę –ale takie jest życie -pozdro

chyba Bieszczady są dla mnie przeznaczone , ojciec tam jeździł na wakacje , teraz ja zacząłem a poza tym tydzień po urlopie już na swoim terenie ok.600km od Bieszczad trafił mi się maleńki znaczek - zdaje się pamiątkowy z Bieszczad :-) niezła gratka hehe -pozdrawiam

HEHE, podobnie , zakładał kąpielówki na głowę i wieszał się na altance (tak jak my za młodu na trzepakach )i udawał nietoperza ;-) albo jak ostro popije to zawsze śpiewa Nie Rzucim Ziemi Skąd Nasz Ród ..."
pocdro

??? nie rozumiem Twojej wypowiedzi :) napisałem tylko gdzie sam często bywam a nie gdzie Wy byliście :) to mój gg: 10615560 może się kiedyś zgadamy jeśli chcecie :) chodzę na badziewnym sprzęcie (łuska stalowa mauzer 15cm przy dobrych wiatrach :)) więc dużo Wam nie podwędzę :)

• 8 months later...
  • 3 months later...
my byliśmy z młodej ekipy, ale ciut wcześniej w lipcu ;)
tutaj na dole troche fotek.
http://odkrywca-online.pl/m-o-t-v-2008,635019.html#635019
bagnecior kolegi wyszedł cud miód i fabryka :)
w Sierpniu też zawitamy, niebawem.
los pozdros Huku!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie