huk 100 Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 Hitboy64 sory że nie zaspokoimy twojej ciekawości i za złe nie możemy ci mieć tego że sie pytasz o miejscówkę ale nie miej do nas pretensji że ci nie powiemy heheheheh:):) ale powiem ci tak –świat jest mały heheh pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sim160 Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 A to mały komplecik zaraz po wyjęciu.Była jeszcze jedna ładownica ale się rozpadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sim160 Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 To pierwsze co wyszło a tu więcej sygnałów.Kopałem po nitce do kłębka(od zaczepu przez pas do klamry:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sim160 Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Kopię, a tu ładownica.Odwracam i upragniona klamerka jest:)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 już przy mnie drugi taki komplecik wytargał , pierwszy pruski a drugi austryjacki -farciarz z tego biedroniarza :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 11 Lipiec 2007 Share Napisano 11 Lipiec 2007 Ehh pięknie...i pomyśleć ile osób przeszło obok tego sygnału...czekały na Sim'a :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2007 Maćko daj ten bandaż rozwinięty trochę –jak możesz ?-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2007 sim160 no nareszcie jesteś ! oddałbym ci moją adrenalinę za twoją jak trafiłeś na ten zwinięty pas z bagnetem i ładownicą wszyscy tam chodziliśmy tak jak ja koło twoich łusek a wytargałem jeszcze klamerkę –ale takie jest życie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Może nie tyle byłem ciekaw o miejscówkę co po prostu chciałem wiedzieć czy nie minęliśmy się kiedyś na drodze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2007 Hitboy64 a wszystko możliwe- ale jak już tu pisałem gdzieś na forum nie lubię nikomu wchodzić w drogę i wolę unikać takiej sytuacji w terenie myślę że obu stroną wyjdzie to na dobre - -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 chyba Bieszczady są dla mnie przeznaczone , ojciec tam jeździł na wakacje , teraz ja zacząłem a poza tym tydzień po urlopie już na swoim terenie ok.600km od Bieszczad trafił mi się maleńki znaczek - zdaje się pamiątkowy z Bieszczad :-) niezła gratka hehe -pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2007 Uben a stary też tańczył dzeszczową piosenkę w potoku ??? hehehhe:):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 HEHE, podobnie , zakładał kąpielówki na głowę i wieszał się na altance (tak jak my za młodu na trzepakach )i udawał nietoperza ;-) albo jak ostro popije to zawsze śpiewa Nie Rzucim Ziemi Skąd Nasz Ród ..."pocdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2007 hehehehehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 jestem dosyć często w okolicach Dukli, Jaślisk, Komańcza, okolice Soliny, Leska, ogólnie Bieszczady dlatego chciałem zapytać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2007 Hitboy64 Eeee no to ty wszystko już wiesz wydałeś nas ! -no wiesz co ? Jaki ten świat jest mały -pozdrwaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 ??? nie rozumiem Twojej wypowiedzi :) napisałem tylko gdzie sam często bywam a nie gdzie Wy byliście :) to mój gg: 10615560 może się kiedyś zgadamy jeśli chcecie :) chodzę na badziewnym sprzęcie (łuska stalowa mauzer 15cm przy dobrych wiatrach :)) więc dużo Wam nie podwędzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 sory za tamten wątek -pomyliłem .Panowie kto ze starej brygady wybiera sie na długi wekend w biesy ? Uben podobno odpada ?-a jak reszta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Jad€ ze swoimi hukami w tamtym roku zabrałem ich na Su-2 w tym wezmę ich na Słowacje i Ławoczkina –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 o tym piszę -pozdro http://www.odkrywca.pl/ostatni-sloneczny-wypad-w-biesy-,514873.html#514873 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 No no ambitne plany pozdrawiam Huku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 jestem w rozterce w tym roku i z wielką biedą przyjmuje to że się nie spotkamy w Bieszczadach ale w następnym zabalujemy odbijając zaległy rok , pozdrawiam i życzę powodzenia HUKom podczas eskapady :-) uben Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2008 witam -czy ktoś ze starej ekipy był w Biesach ? Bo na nikogo nie trafiłem teraz wróciłem –trochę miałem skopany ten wyjazd -ale teraz musze sie odtrolić :):):) idę się rozpakować itd.-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 słyszałem że Maciek sie wybierał z ekipą , nie wiem czy był , jest czy dopiero jedzie ale nie zapomnij o fotach na priva :-)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 my byliśmy z młodej ekipy, ale ciut wcześniej w lipcu ;)tutaj na dole troche fotek.http://odkrywca-online.pl/m-o-t-v-2008,635019.html#635019bagnecior kolegi wyszedł cud miód i fabryka :)w Sierpniu też zawitamy, niebawem.los pozdros Huku!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.